Notícies
Foto: Logo Institut d'Altafulla
17 d'octubre del 2018
L’Institut d’Altafulla estrena un nou logotip
L’ha dissenyat la professora de Visual i Plàstica, Dolors Molas
L’Institut d’Altafulla estrena logo i nova imatge corporativa. Aquesta setmana ha presentat el nou logotip del centre educatiu, que ha dissenyat la professora de Visual i plàstica, Dolors Molas, l’encarregada de donar la forma visual a l’esperit de l’escola.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ofereix als centres de secundària la possibilitat de dissenyar i tenir el seu propi logotip, i per això el claustre de professors de l’Institut altafullenc va decidir tirar endavant la iniciativa i buscar un disseny. De tres propostes possibles, en van triar una, com ha explicat el director de l’Institut d’Altafulla, José Ramon Garcia, qui ha afegit que la nova marca evoca l’essència marinera i la fulla com marca d’identitat del municipi.

A partir del segon trimestre del curs, el logo s’incorporarà a tots els documents oficials del centre com a imatge d’identitat corporativa.

L’autora del nou disseny s’ha basat en l’etimologia del topònim Altafulla, i en un article publicat a l’Institut d’Estudis Altafullencs “El nom d’Altafulla” de Marta Molas, que atribueix al mot el significat de “lloc ventós” i “fulla alta” i el color blau, que evoca el mar.

Dolors Molas és professora i, a més, artista i ha organitzat diferents exposicions pictòriques, com ha destacat el director del centre, José Ramon García.

L’Institut d’Altafulla donarà a conèixer ara el nou logotip a tota la comunitat educativa, a les famílies, a l’Ajuntament i als mitjans de comunicació.
José Ramon García, director de l'Institut d'Altafulla
José Ramón García, director de l'Institut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla