Notícies
Foto: Endesa
17 d'octubre del 2018
Talls de subministrament elèctric, aquest dijous al barri dels Munts d’Altafulla
Endesa farà treballs de manteniment a la xarxa de 6 a 7 del matí, i també de 5 a 6 de la tarda al carrer dels Munts i Vil•la romana
La companyia Endesa ha comunicat que aquest dijous, 18 d’octubre, tallarà el subministrament elèctric per portar a terme tasques de manteniment al punt de subministrament dels Munts, i que alimenta la xarxa d’aquest barri d’Altafulla, i també de part del barri marítim de la localitat.

Aquest tall es farà de 6 a 7 del matí d’aquest dijous, i de 5 a 6 de la tarda als carrers dels Munts, Mediterrani, Plaça Mirador, carrer Mirador dels Munts, carrer Vil•la Romana, Vista Alegre, Àmfora, Avinguda del Canyadell, Castanyer, Fíbula, avinguda Galera, C/Garbí, c/de la Ginesta, Gregal, Llàntia, Llebeig, Llevant, Mestral, Migjorn, Om, Oratge, carrer Romaní, c/Roques, Saul, c/Tramuntana, avinguda Turística, Vista Alegre i carrer Xiprers.

Aquesta interrupció del subministrament s’havia anunciat per al dilluns dia 15, però el temporal ha fet que la companyia elèctrica traslladi els treballs a aquest dijous.

Per a qualsevol incidència es pot trucar al telèfon d’atenció a l’usuari 800 760 706. Per a més informació sobre treballs programats de l'empresa, pot consultar-se el seu web www.endesadistribucion.es.
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla