Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
17 d'octubre del 2018
L’Ajuntament de Torredembarra torna a convocar la plaça de gerent
Fins al 30 d’octubre es poden presentar al registre de l’Ajuntament les sol•licituds per participar en el procés selectiu
Fins al 30 d’octubre està obert el termini de presentació de sol•licituds per participar en el procés selectiu que ha endegat l’Ajuntament de Torredembarra per proveir una plaça de gerent/a del consistori pel sistema de lliure designació, i que es farà seguint un procés selectiu per garantir-ne la publicitat i la concurrència i els principis de mèrit i capacitat.

La Junta de Govern Local del 3 d’octubre va aprovar les noves bases que regulen la provisió d’aquest lloc de treball, després que el procés que es va dur a terme fa uns mesos va quedar desert.

Les bases s’han ajustat a la recomanació que va fer el tribunal de selecció a la Junta de Govern del consistori i que instaven a donar més concurrència pública a la convocatòria per garantir un dels principals fonamentals de l’accés a la funció pública.

Els aspirants hauran de superar una fase eliminatòria de mèrits i hauran de presentar una memòria explicativa d’un projecte de desenvolupament de la gerència.

L’objectiu fonamental del lloc de gerència és impulsar, coordinar i dirigir l’activitat conjunta dels diversos departaments de l’Ajuntament, i supervisar la consecució dels resultats esperats tot vetllant per la coordinació i la coherència en la gestió global.

A més dels requisits habituals per accedir a l’administració pública, els aspirants hauran d’estar en possessió de títol universitari de llicenciatura o grau. Els criteris d’avaluació es basaran en els mèrits i les aptituds. Les bases específiques del procés es poden trobar a www.torredembarra.cat
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla