Notícies
Foto: Catalunya En Comú Altafulla
19 d'octubre del 2018
Fèlix Alonso, escollit candidat a l'alcaldia d’Altafulla per Alternativa i els Comuns per les municipals del 2019
Ha superat els avals requerits en les primàries i ha estat ratificat aquest dijous perquè no s’hi ha presentat cap candidatura més
L'actual alcalde d'Altafulla, Félix Alonso, ha estat proclamat candidat a l’alcaldia d'Alternativa Altafulla (AA) amb el suport dels inscrits d'Alternativa i de Catalunya en Comú d'Altafulla.

Aquest dijous, 18 d’octubre, ha acabat el procés de primàries impulsat per les assemblees de militants d'Alternativa i dels Comuns a Altafulla, i Fèlix Alonso ha pogut ser proclamat el mateix dia per ser l'únic candidat que ha lliurat el mínim d'avals necessaris per poder participar a les primàries.

De fet, Alonso ha lliurat un nombre molt superior als avals requerits, superant el 75% dels inscrits a Alternativa Altafulla i als Comuns altafullencs i ha estat l’únic candidat que s’ha presentat amb els avals.

Francesc Farré, responsable d'organització i coordinador Catalunya en Comú d'Altafulla, ha explicat com ha anat el procés per escollir alcaldable.

En fer entrega dels avals aquest dijous, Fèlix Alonso ha manifestat el seu “compromís per seguir treballant per Altafulla i la seva ciutadania amb la mateixa il•lusió que en els dos darrers mandats que va encapçalar la llista, amb els ànims d'impulsar nous projectes i seguir una tasca de govern que ha transformat Altafulla”.

L’actual alcalde d’Altafulla encapçalarà la llista per les eleccions municipals del 26 de maig del 2019 que, com han avançat Farré, “mantindrà prioritàriament el nom d'Alternativa Altafulla, la formació que va guanyar de les municipals de 2007, 2011 i 2015 a la localitat”.

Properament es decidirà el procés que seguirà Catalunya en Comú d'Altafulla per l'elaboració de les línies de treball prioritàries 2019-2023 i per la confecció de la resta de la llista electoral per les municipals.
Francesc Farré, coordinador Catalunya en Comú Altafulla
Francesc Farré, coordinador Catalunya en Comú Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla