Notícies
Foto: Associació Mediambiental La Sínia
19 d'octubre del 2018
L’Associació mediambiental de la Sínia explica el seu projecte cervesa artesanal i de custòdia a Barcelona
Ha estat durant el Marketplace Ambiental que es fa durant els Premis EMAS de Barcelona, un esdeveniment que serveix per reunir empreses i entitats compromeses amb el medi ambient
Els guardons EMAS de Barcelona, que s’han celebrat aquest dimecres al Born Centre de Cultura de Barcelona, distingeixen les organitzacions que implanten de forma voluntària un sistema de gestió ambiental europeu, que persegueix la millora constant en eficiència i l’estalvi energètic.

Els Premis han compartit en aquesta edició espai amb la vuitena edició del Marketplace Ambiental, un esdeveniment que reuneix entitats ambientals i empreses per fomentar la col•laboració i simbiosi amb projectes anomenats "Tàndem".

L’Associació Mediambiental La Sínia i cerveses Clandestines han estat convidats com a "Projecte Tàndem" i han explicat durant el lliurament de premis EMAS la seva col•laboració, que es tradueix en el projecte de la cervesa artesanal i de custòdia La Sínia.

Com ha recordat Hèctor Hernández, responsable de custòria de l’Associació Mediambiental La Sínia, la trobada ha servit per fer “networking” entre empreses i entitats i també per establir contactes per a futures col•laboracions compartides de voluntariat.

El projecte de la Sínia permet treballar en la millora de la custòdia del riu Gaià i del territori. Hernández ha afegit que, en aquest sentit, Les Clandestines és una empresa de producció local cervesera implicada en el territori i per això van triar-la per col•laborar-hi.

El projecte Tàndem reconeix iniciatives de simbiosi entre empreses i entitats ambientals, que col•laboren en benefici mutu per desenvolupar projectes de millora del medi ambient.

En el marc del Marketplace Ambiental, es reuneixen empreses compromeses amb el medi ambient i entitats que treballen amb projectes de millora ambiental, per establir llaços i afavorir la col•laboració entre elles, per posar en marxa projectes que els generen un benefici comú.

Precisament aquest contacte és el que ha valorat més el representant de l’entitat del Baix Gaià.

La jornada ha comptat amb uns 200 inscrits, dels quals un 63% són empreses, un 18% administracions, i un 12% entitats, entre altres.
Hèctor Hernàndez, un dels responsables de La Sínia
Hèctor Hernàndez, un dels responsables de La Sínia
Hèctor Hernàndez, un dels responsables de La Sínia
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla