Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
19 d'octubre del 2018
L’altafullenc Anselmo Vieitez presenta aquest dissabte al vespre el seu segon llibre “Agua seca”
Serà a les 8 del vespre a la Pallissa de l’Era del Senyor d’Altafulla
L’altafullenc nascut a Galícia, Anselmo Vieitez, presentarà aquest dissabte a Altafulla el seu segon llibre, que ha editat ell mateix amb el títol “Agua seca” .

El segon llibre de l’autor segueix la línia del seu primer volum, "Silbando de Cascudo", i es tracta d’un conjunt de 40 relats on apareixen personatges i indrets ficticis amb noms i cognoms que els defineixen de forma particular. Tal com explica Vieitez, “són històries de gent senzilla però dolçament singulars”.

La particularitat d’aquest segon treball és que cada un dels 40 relats estan titulats amb el nom d’un ocell, tot i que no són els principals protagonistes de les històries.

Els relats es situen en l’etapa gallega de l’autor, tal i com ho va fer en el seu primer treball, entre els anys 50’ i 60’ on Vieitez dona vida a personatges anònims com criades, mariners, senyores, que descriuen situacions més recents o èpoques més passades i que, uns parlen de veritats, d’altres de sorpreses i molts, d’emocions, personatges que recorda el mateix autor de la seva infància.

Aquest segon treball neix de “la necessitat de donar vida a personatges senzills que tenen moltes històries i anècdotes per explicar”, i gràcies també, a l’empenta dels lectors del seu primer llibre que “van quedar entusiasmats i encantats”.

La presentació del segon llibre d’Anselmo Vieitez es farà aquest dissabte, 20 d’octubre, a les 8 del vespre a l’Era del Senyor d’Altafulla.
Anselmo Vieitez, autor del llibre
Anselmo Vieitez, autor del llibre
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla