Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
22 d'octubre del 2018
Una seixantena de persones omplen la Pallissa de l’Era del Senyor en la presentació del llibre de l’altafullenc Anselmo Vieitez
“Agua seca” és la segona obra que publica després del primer èxit “Silbando de Cascudo”
La Pallissa de l’Era del Senyor es va quedar petita dissabte passat al vespre en la presentació del segon llibre de l’altafullenc Anselmo Vieitez que du per títol “Agua seca”. Una seixantena de persones van omplir la sala del Camí de l’Ermita per conèixer de primera mà el segon volum d’aquest gallec, afincat fa molts anys a Altafulla, que a través de 40 relats apareixen personatges i indrets ficticis amb noms i cognoms que els defineixen de forma particular, i que, com ell explica, “són històries de gent senzilla però dolçament singulars”.

Les històries d’ “Agua seca” se situen en l’etapa gallega de l’autor, tal i com ho va fer en el seu primer treball “Silbando de Cascudo”, entre els anys 50’ i 60’ on Anselmo Vieitez dona vida a personatges anònims com criades, mariners, senyores, que descriuen situacions més recents o èpoques més passades i que, uns parlen de veritats, d’altres de sorpreses i molts, d’emocions, personatges que recorda el mateix autor de la seva infància.

La presentació va acabar amb una lectura d’un dels relats a càrrec del periodista d’Altafulla Ràdio, Eduard Virgili, de l’esposa de l’autor, Marga Badia, i de Juan Antonio Ruiz. Els lectors fidels d’Anselmo Vieitez, que van quedar encantats amb la primera obra, van tornar a respondre molt positivament omplint aquest dissabte la Pallissa de l’Era del Senyor.
Anselmo Vieitez, autor del llibre
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla