Notícies
Foto: Arxiu
23 d'octubre del 2018
La plaça del Pou d’Altafulla acollirà aquest dijous el concert del grup Bi-Cussion amb la participació d’alumnes de l’Escola de Música
S’emmarca en la gira que els alemanys realitzen en diferents municipis de Tarragona
La plaça del Pou d’Altafulla acollirà aquest proper dijous, a les 18 h, un concert del grup alemany Bi-Cussion, de l’Escola de Música i Arts de Bielefeld, de l’estat de Renània-Westfàlia (Alemanya). El concert també comptarà amb la participació dels alumnes de percussió de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla, on actuaran conjuntament amb el grup alemany amb dues peces musicals, tal i com ha explicat Luis Chacón, professor de percussió de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla, que ha recordat que alumnes del centre altafullenc ja van fer una estada al municipi alemany de Bielefeld.

Bi-Cussion és una formació exclusiva d’instruments de percussió format l’any 1982 per Jörg Prignitz, que n’és el director. Des de 1990 té per assistent Andreas Schimdt i actuen amb regularitat per tota Europa, on han guanyat diversos premis musicals. Actualment, està format per divuit estudiants. Els Bi-Cussion han guanyat importants concursos i han realitzat un gran nombre de concerts per diferents poblacions d’Alemanya, Dinamarca, Suècia, Noruega, Holanda, Hongria, Àustria, Tirol del Sur, França, Polònia i, per descomptat, per Catalunya, on des del 2009 venen cada dos anys a oferir una gira de concerts, com ha recordat Luis Chacón.

El concert està organitzat per l’Escola Municipal de Música d’Altafulla i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, i compta també amb la col•laboració de la Diputació de Tarragona. Aquest dimecres, a la plaça del Castell de Torredembarra, i també a les 18h, hi actuaran al costat dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de la Torre.
Luis Chacón, professor de percussió de l'Escola de Música d'Altafulla
Luis Chacón, professor de percussió de l'Escola de Música d'Altafulla
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla