Notícies
Foto: La Sínia
24 d'octubre del 2018
La jornada “Viu la platja!” de l’Associació Mediambiental La Sínia plantarà tamarius i llentiscles a l’entorn del Club Marítim
L’activitat tindrà lloc aquest dissabte 27 d’octubre a partir de les 11h, i consistirà en la plantació d’espècies autòctones per seguir renaturalitzant aquest espai
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla ha organitzat una nova jornada de voluntariat per aquest cap de setmana. Aquest dissabte 27 d’octubre celebra la setena edició de la iniciativa “Viu la platja!” a l’entorn natural proper al Club Marítim dintre de l’espai de la Roca del Gaià, zona que l’entitat vol recuperar des de la primera edició de la iniciativa.

La regeneració de la vegetació a l’espai de la Roca del Gaià ha estat molt productiva gràcies als esforços que hi ha dedicat l’Associació Mediambiental La Sínia. Per tal de mantenir aquest espai ja recuperat, la jornada del “Viu la platja!” d’aquest dissabte servirà per replantar diferents exemplars de tamarius i llentiscles, així com altres espècies pròpies del sistema dunar. Així ho ha explicat Anna Arall, responsable del voluntariat de la Sínia.

En acabar, els participants podran gaudir d’un vermut, gentilesa de l’Ajuntament d’Altafulla. La Sínia ha volgut agrair també la col•laboració del CM Altafulla, en el finançament de les espècies, i a l’Ajuntament de Tarragona.

L’activitat donarà el tret de sortida a les 11 del matí. Per prendre-hi part, cal inscriure’s prèviament a través del telèfon 665 94 02 33 o del correu electrònic voluntariat@riugaia.cat.
Anna Arall, responsable del voluntariat de La Sínia
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla