Notícies
Foto: Altafulla Bloc
05 de novembre del 2018
L’Ajuntament d’Altafulla treu a licitació el nou gimnàs de la Portalada i la remodelació del Casal La Violeta
Les empreses interessades en executar les obres poden presentar les seves ofertes fins el 15 de novembre
L'Ajuntament d'Altafulla ha tret a licitació les dues obres més importants d'aquest mandat, dos dels equipaments del municipi que serviran per acollir actes de diferents formats. Es tracta de la remodelació del Casal Municipal la Violeta, un espai on l'Ajuntament hi invertirà 900.000 euros per reformar-lo de forma íntegra incorporant seients fixos, tot i que aquest punt ha provocat el rebuig de l'oposició, que considera que impedirà donar-li a l’espai una funció polivalent.

L’altre projecte cabdal que ha tret a licitació el consistori altafullenc és la construcció del nou Gimnàs de l'Escola la Portalada, un projecte que preveu la construcció del nou gimnàs de l'Escola la Portalada, on es podran traslladar algunes de les activitats que fins ara es feien a La Violeta. En aquest cas, l'obra es va aprovar a finals de juliol i ara surt a licitació per gairebé 600.000 euros.

Com ha explicat Marisa Méndez-Vigo, regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altafulla, el procediment de licitació permetrà rebre diferents ofertes per executar al més aviat possible les obres d’aquests equipaments tan esperats per la ciutadania.

La intenció de la Regidoria d’Urbanisme, com ja ha avançat altres vegades, és iniciar les obres al Gimnàs de La Portalada aprofitant l’aturada nadalenca del curs escolar per entorpir el mínim el desenvolupament de l’activitat educativa a l’Escola La Portalada.

Pel que fa al Casal La Violeta, els terminis no estrenyen tant, però les obres també podrien començar abans que acabi el 2018, tot i que depèn de quan es signi el contracte i quin dia decideixi l’empresa començar els treballs.

L'objecte del contracte és l’execució de les obres de reforma del Casal Municipal la Violeta, segons el projecte executiu aprovat definitivament en data 22 de juny de 2018. El pressupost de licitació és de 741.861,60 € sense IVA i de 897.652,54 € amb l’IVA inclòs. La durada del contracte i, per tant, el termini d’execució de les obres, s’estableix en nou mesos.

En aquest sentit, cal recordar que el PAM de la Diputació va atorgar 163 mil euros a la remodelació de La Violeta, el que ha permès iniciar-ne de forma imminent la licitació.

En el cas de la Portalada, l'objecte del contracte és l'execució de les obres de construcció d'un nou gimnàs ubicat al centre educatiu de La Portalada, segons el projecte executiu aprovat definitivament en data 30 de juliol de 2018. El pressupost de licitació és de 494.693,66 €, sense IVA, i de 598.579,33 € amb l’IVA inclòs. La durada del contracte és de set mesos.

Ambdós projectes estaran a licitació fins el 15 de novembre a les 14 hores i la informació sobre tot el procés es troba al web municipal, a l’apartat de licitacions i també al portal de contractació pública de la Generalitat, a l’enllaç https://contractaciopublica.gencat.cat.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla