Notícies
Foto: Festival REC
06 de novembre del 2018
El Festival Internacional de Cinema de Tarragona farà parada a Altafulla amb el “REC On The Road”
El 23 de novembre es projectarà al Casal La Violeta “La mano invisible”, guanyadora del Premi del Públic al REC 2016, en col•laboració amb el Cineclub Altafulla Link
El Festival Internacional de Cinema de Tarragona, el REC, ha presentat imatge i ha avançat algunes de les novetats que es podran veure enguany de l’1 al 9 de desembre a Tarragona i també a Altafulla i a altres poblacions tarragonines.

L’impacte de la revolució marcarà la línia gràfica d’aquesta edició, la 28ena del festival cinematogràfic. La revolució com canvi, moviment, evolució i creativitat és el concepte que ha inspirat enguany el cartell del Festival REC, obra de les artistes Violeta Bofarull i Mo Espasa, que han reinterpretat l’obra pictòrica “La llibertat guiant al poble”, del pintor francès Eugène Delacroix.

En la presentació oficial del festival, que va fer-se el passar 30 d’octubre a la Casa Joan Miret de Tarragona, també es va avançar una de les novetats d’aquest certamen, la gira que farà el festival per la província amb el “REC On The Road”, i que farà parada a Altafulla el pròxim 23 de novembre.

De fet, la població ja havia participat altres edicions del REC, però enguany la col•laboració s’ha concretat amb un nou format, com ha explicat José Manuel Ruiz, responsable del Cineclub Altafulla Link.

El 23 de novembre es projectarà al Casal La Violeta de la mà del Cineclub Altafulla Link la pel•lícula “La mano invisible”. A més, els assistents podran gaudir de la presència de l’actor Daniel Pérez Prada. José Manuel Ruiz ha explicat com serà la vetllada, que també sortejarà, entre tots els assistents, un abonament per al REC.

“La mano invisible”, de David Macián (2016), guanyadora del Premi del Públic al REC 2016, està basada en el llibre d’Isaac Rosa.

Aquesta col•laboració entre el REC i el Cineclub Altafulla Link pretén fomentar el cinema al territori i crear sinèrgies entre diferents esdeveniments culturals. A banda, Altafulla Ràdio col•labora també en la difusió del Festival REC.

Abans de les dates oficials de festival, el públic podrà obrir boca amb el programa previ RECvolucions, en col•laboració amb Obra Social La Caixa, que girarà entorn de les revolucions, tant col•lectives com individuals. Els films es projectaran els dies 6, 13, 22 i 29 de novembre a l’Auditori CaixaForum de Tarragona a les vuit del vespre.

El 30 de novembre, a l’Antiga Audiència de Tarragona, es presentarà la pel•lícula turca “Rauf” (Soner Caner i Baris Kaya, 2016), dins el programa Tardor amb CooperAcció, en col•laboració amb la Xarxa de Centres Cívics i el Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.
José Manuel Ruiz, Cineclub Altafulla
José Manuel Ruiz, Cineclub Altafulla
José Manuel Ruiz, Cineclub Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla