Notícies
Foto: Companyia Cashalada
07 de novembre del 2018
Seixanta treballs opten al 31è Premi de Periodisme Mañé i Flaquer
La cerimònia de lliurament de guardons es farà al Pati del Castell de Torredembarra aquest dissabte
La 31a edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, que endega la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra ha rebut un total de 60 treballs a concurs, una xifra pràcticament idèntica a la de l’any passat i que consolida la participació en el certamen, especialment en la categoria de Periodisme Turístic.

La cerimònia de lliurament de guardons es farà aquest dissabte, 10 de novembre, a les vuit del vespre al Pati del Castell de Torredembarra.

Noèlia Pérez i Josep Zapater, de Cashalada Cia, presentaran i conduiran la gala, amb el guió i la direcció de Marc Chornet. Repsol és el patrocinador d’aquest premi, el més antic i prestigiós dels guardons culturals torrencs.

Cal recordar que el Premi de Periodisme Mañé i Flaquer compta amb dues categories: Comunicació local (la temàtica s’ha ampliat enguany al Baix Gaià sempre que Torredembarra surti suficientment referenciada) amb una dotació de 2.000 € i Periodisme Turístic (temàtica: turisme en qualsevol dels seus àmbits) amb una dotació de 6.000 €.

La convocatòria de Turisme ha rebut 53 treballs (un més que el 2017) i la de Comunicació Local 7 (els mateixos que l’any passat). El jurat el formen: Coia Ballesté, presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col•legi de Periodistes de Catalunya; Jordi Farré, director de la Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel•lència en Comunicació; Josep Maria Girona, exdirector de SER Catalunya, col•laborador del Diari de Tarragona i un dels socis fundadors de Canal Reus TV; Juan Navarro, director de Comunicació de Repsol; Sergio Vila-Sanjuan, coordinador del suplement Cultura/s del diari La Vanguardia i guanyador del Premi Nadal de 2013.
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla