Notícies
Foto: Altafulla Bloc
09 de novembre del 2018
Els Diables d’Altafulla, a punt per al cap de setmana de foc, els versots i l’empalmada
El Correbars i Corretraques d’aquest dijous s’ha celebrat amb menys participants que altres anys, però amb les mateixes ganes de passar-s’ho bé
El Grup de Diables d’Altafulla es prepara pel cap de setmana fort d’actes de Sant Martí de l’entitat. Després del correfoc infantil dels Diables Petits de la setmana passada, aquest diumenge serà el torn dels més grans.

El Grup de Diables ja va començar, però, aquest passat dijous a escalfar el motor de Sant Martí, encenent el foc del Corretraques i el correbars, que va sortir des de la plaça del Pou d’Altafulla i va acabar a la Gelateria La Perla, tot fent un recorregut pels establiments del municipi a ritme de la Xaranga Bandsonats.

Enguany, l’entitat d’Altafulla ha comptat amb la participació de cinc establiments i entitats del municipi, algunes menys que l’any passat.

Com ha explicat el cap de colla dels Diables d’Altafulla, Àlex Cañas, això no va impedir que els assistent s’ho passessin molt bé al Correbars i que fos un acte familiar, per a tothom, per donar a conèixer els establiments del municipi

Enguany, hi ha participat La Gelateria La Perla, Ca la Iaia, la Granja Sant Francesc i Pizzeria Solocomo, a més del grup municipal de l’EINA-ERC que ha facilitat els gots reutilizables. Com assegura un dels impulsors del Correbars i Corretraques, Àlex, Cañas, el fet d’utilitzar el gots de plàstic reutilitzables fa que l’acte cada vegada sigui més cívic i que gairebé no es generin residus.

Ara, els Diables d’Altafulla esperen amb ganes l’empalmada de dissabte i de viure Sant Martí, una festa que¡, com ha explicat el cap dels Diables, “es viu al carrer amb moltes ganes i és un esdeveniment ideal per a un públic familiar”.

El Correfoc i els Versots dels Diables d’Altafulla, que seran retransmesos en directe per Altafulla Ràdio, portaran el foc i la crítica aquest diumenge, 11 de novembre, a partir de dos quarts de nou a la plaça del Pou.

El cap de colla dels Diables, ha parlat dels Versots d’enguany, que tornaran a posar el punt de sàtira a la festa i a parlar d’algunes de les demandes de l’entitat.

La setmana que ve, a més, els Diables, en col•laboració amb l’Ajuntament d’Altafulla, tornaran a la gresca amb la 15a Baixada de Trastos d’Altafulla, diumenge, 18 de novembre a les onze del matí.
Àlex Cañas, Diables d'Altafulla
Àlex Cañas, Diables d'Altafulla
Àlex Cañas, Diables d'Altafulla
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla