Notícies
Foto: Fridas
14 de novembre del 2018
L’Institut d’Altafulla s’ha sumat aquest dimecres a la vaga del Sindicat d'Estudiants contra el masclisme a les aules
Reclamen una assignatura d'educació sexual inclusiva, “que eduqui en llibertat contra el masclisme i l’LGTBIfòbia”
L’Institut d’Altafulla s’ha adherit aquest dimecres a la vaga que ha convocat el Sindicat d'Estudiants a l’ESO i a la universitat arreu de l'Estat amb el lema “Fora el masclisme de les nostres aules!”.

La convocatòria, com diu el Sindicat, “exigeix un canvi en el model educatiu que permeti eradicar actituds masclistes o patriarcals”.

Així, en un cartell que han difós els estudiants a les xarxes socials, reclamen la posada en marxa "immediata" d'una assignatura d'educació sexual "inclusiva, avaluable i obligatòria" als centres educatius públics i privats.

Demanen que l'assignatura s'imparteixi tant a educació primària com a secundària, batxillerat i formació professional, i que serveixi per "educar en llibertat contra el masclisme i el sexisme, el maltractament i la cultura de la violació, contra l'homofòbia i la transfòbia".

Els escolars de 3r d’ESO i de BAT de l’Institut d’Altafulla s’han sumat a aquestes peticions i per això no han anat a classe aquest dimecres. Han participat a la manifestació que el Sindicat d’Estudiants ha convocat a les 12 del matí a la Imperial Tàrraco de Tarragona amb el lema ““Fora el masclisme de les nostres aules!”.
Social
Et recomanem
Taller de Pessebres
Dissabte 2 desembre de 17.30h a 20h
Centre d'Entitats. Més info: pessebristesaltafulla@gmail.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla