Notícies
Foto: REC
14 de novembre del 2018
Les entrades anticipades per al REC 2018 ja es poden comprar fins al 17 de novembre
Els abonaments a preus especials estan disponibles a La Cantonada, Shiva Records i El Lloro, a Tarragona
Les entrades anticipades a preu reduït per al Festival Internacional de Cinema de Tarragona, el REC 2018, ja es podran adquirir fins al 17 de novembre als establiments associats.

El REC 2018 se celebrarà de l’1 al 9 de desembre a Tarragona i els abonaments es venen als punts de venda habituals de la ciutat: Shiva Music (c/ Cos del Bou, 15), El Lloro (c/ Governador González, 18) i al Cafè Restaurant la Cantonada (c/ Fortuny, 23).

Els preus per a un abonament de tres pel•lícules és de 12 €; el de cinc costa 18 € i el de vuit pel•lícules es ven a 25 €. Després del termini establert, es podran adquirir els abonaments de cinc films per 25 €.

Durant el festival es vendran les entrades individuals a 6€, tot i que es farà un descompte per als titulars del Carnet Jove o del Club TR3SC. Per a aquestes persones les entrades tindran un preu de 5€. Per a les sessions familiars, els tiquets costaran 6€ per a un adult i un infant.
A banda dels punts de venda físics, les entrades al REC 2018 també es podran comprar al web d’Atrapalo (www.atraplo.com) o a les taquilles, el mateix dia de les projeccions. En aquest cas, serà fins a mitja hora abans de l’inici de la pel•lícula.

Cal recordar que la gira del festival, el “REC On The Road”, farà parada a Altafulla el pròxim 23 de novembre. Aquest dia es projectarà al Casal La Violeta, en col•laboració amb el Cineclub Altafulla Link, la pel•lícula “La mano invisible”. A més, els assistents podran gaudir de la presència de l’actor Daniel Pérez Prada.

Aquesta col•laboració entre el REC i el Cineclub Altafulla Link pretén fomentar el cinema al territori i crear sinèrgies entre diferents esdeveniments culturals. A banda, Altafulla Ràdio col•labora també en la difusió del Festival REC.
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es