Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
03 de desembre del 2018
L’Ajuntament d’Altafulla destinarà una partida de 1.500 euros a la investigació sobre el càncer
El municipi se suma un any més a La Marató de TV3, que enguany celebra la 26a edició
Altafulla col•labora de ple un any més en la Fundació La Marató de TV3, que enguany celebra la 26a edició i que, en aquesta ocasió es dedicarà a la investigació sobre el càncer.

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala el regidor Xavier Rofas, ja ha anunciat que el consistori destinarà una partida de 1.500 euros per contribuir en la campanya solidària. Rofas també ha animat a la ciutadania que “hi aporti la seva solidaritat com ha fet en les anteriors edicions”, i s’ha mostrat convençut que els altafullencs i les altafullenques superaran la xifra assolida de l’anterior edició i que es va situar en els 4.391,36 euros.

Com ha explicat el regidor, i a banda del suport de l’Ajuntament d’Altafulla, són les entitats del municipi les que cada any es mobilitzen per organitzar tot tipus d’actes per recollir fons per a la investigació mèdica que porta a terme la Fundació La Marató.

Centenars de persones participaran a Altafulla en una quinzena d’activitats populars que, novament, entitats i col•lectius d’Altafulla organitzaran al municipi per sensibilitzar i recaptar fons per a La Marató.

L’esport, la música, la gastronomia i les tradicions ompliran de festa solidària els centres i equipaments municipals.

Els actes començaran el dimecres, 12 de desembre, amb els esmorzars i berenars solidaris que organitza la Llar d'infants Hort de Pau fins al 14 de desembre. Dijous 13 i divendres 14 de desembre l’activitat solidària es traslladarà a la Llar d'infants Francesc Blanch, on es vendran coques i pastissos fets per les famílies per recollir diners. També l’ Escola La Portalada ha preparat pel dia 14 de desembre un berenar de coca i xocolata a càrrec dels alumnes de 6è i la confecció d'un mural sobre el càncer infantil.

El dissabte 15 de desembre els actes es succeiran durant tot el dia al municipi. La Botifarrada solidària del Club Marítim d'Altafulla; el Concert de Nadales de la Coral Nous Rebrots d'Altafulla i la Coral La Veu de la Terra de Vimbodí-Poblet, al Museu d'Altafulla; el Concert de la Jazzorquestra de l'Institut i el berenar solidari de l'AMPA de l'Institut, són algunes de les propostes solidàries.

El 18 i 19 de desembre, a més, l’Escola El Roquissar celebrarà la xocolatada solidària en el Festival de Nadal de l'Escola i el dia 21
el pati de l'Escola de Música d'Altafulla serà escenari d’una venda solidària de pastissos i dolços abans i després del Concert de Nadal.

Totes aquestes activitats es poden consultar al web de l’Ajuntament d’Altafulla www.altafulla.cat.
Xavier Rofas, regidor d'Acció Social
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla