Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
03 de desembre del 2018
El 85% dels treballadors de Correus a la demarcació de Tarragona va seguir la primera jornada de vaga, segons l’UGT
L’oficina d’Altafulla es va quedar divendres sense repartiment postal, i els treballadors mantenen les aturades pel 21 i 26 de desembre
Aquest divendres ha tingut lloc la primera jornada de vaga general a Correus, amb un seguiment a Catalunya i a l’Estat, proper al 80% segons els sindicats convocants, i del 85% a Tarragona.

Els sindicats UGT, CCOO i CSIF han assegurat que el suport a aquesta primera jornada de vaga suposa “el rebuig a les retallades i la precarització en ocupació (amb una retallada de 15.000 llocs, 2.760 a Catalunya), en salari (amb pèrdues d’entre el 9% i el14%) i de drets, amb altíssims nivells de temporalitat i de precaris contractes a temps parcial”.

Els sindicats han informat que només desconvocaran les vagues generals previstes pel 21 i el 26 de desembre, en plena campanya nadalenca, si el Govern i la direcció de l'empresa inclouen 15.000 llocs de treball fixos per restaurar els llocs que han eliminat, la incorporació de fons addicionals per incrementar les nòmines mileuristes, i millores de promoció, provisió de llocs i drets.

Altafulla va quedar-se divendres sense repartiment postal, tot i que l’oficina de Correus d’Altafulla es va mantenir oberta divendres al matí amb dues persones a l’atenció al ciutadà, però sense cap dels sis carters que donen el servei postal. Tampoc va arribar el camió que reparteix la paqueteria a la zona d’Altafulla. A Torredembarra, l’oficina de Correus va tancar perquè tots els treballadors van seguir l’aturada.

La d'aquest divendres va ser la primera de les tres vagues que han previst els treballadors de Correus. Els tres sindicats majoritaris, CCOO, UGT i CSIF, que representen el 85% de la plantilla de Correus, han convocat dues jornades més de 24 hores a tot l'Estat, la del 21 i el 26 de desembre.
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla