Notícies
Foto: REC
04 de desembre del 2018
L’actor Willy Toledo, aquest dimarts al Festival REC
Presentarà en exclusiva “El rey”, a les deu de la nit a l’Antiga Audiència de Tarragona
La divuitena edició del Festival Internacional de Cinema de Tarragona, el REC, s’ha encetat aquest cap de setmana amb la projecció i estrena absoluta a l’Estat espanyol de l’última pel•lícula d’Emir Kusturica, “El Pepe, una vida suprema”.

Una estrena que evidencia la consolidació d’un certamen que atrau l’interès de nous directors i productors que donen prestigi al festival, com ha explicat durant la inauguració oficial Xavier García Puerto, director de l’esdeveniment cinematogràfic.

Gairebé 30 pel•lícules, una selecció del millor cinema d’autor, es podran veure a Tarragona fins al 9 de desembre. Entre elles, “Trinta Lumes” de Diana Toucedo, “Las Herederas” de Marcelo Martinessi o “Little Ticles”, d’Andrea Bescond i Eric Metayer, són algunes de les Operes Primes que aniran a concurs i que es disputaran el premi del jurat i del públic.

Abans però, el primer cap de setmana de festival, els més petits n’han estat els protagonistes, amb la celebració del Mini-REC, que ha concentrat al Teatre del Serrallo tallers, col•loquis i la projecció de cinc films amb voluntat d’apropar el món adult i l’infantil.

Durant aquests dies, Tarragona serà l’epicentre de les noves tendències del setè art i espaid e trobada d’actors i directors, com Willy Toledo, un dels integrants de l’equip de la pel•lícula ”El Rey”, que el Festival REC estrenarà -un dia abans que al conjunt de l’Estat espanyol- en exclusiva aquest dimarts, 4 de desembre, a les 22 hores, a l’Antiga Audiència.

Aquest dimarts al migdia, l'Antiga Audiència també ha acollit la trobada amb el director del Festival REC, Xavier Garcia Puerto, i l’actor Willy Toledo i amb la premsa.
Xavier Garcia Puerto, director del REC
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla