Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 de gener del 2019
Nou curs d’informàtica per a la gent gran d’Altafulla
Començarà el 24 de gener acomplint l’objectiu de la Regidoria d’Acció Social de promoure l’envelliment actiu al municipi
La Regidora d’Acció Social i Gent Gran d’Altafulla reprèn les activitats per a la gent gran durant aquest mes de gener, després de l’aturada nadalenca. Pel que fa al taller d’entrenament de la memòria i de creació artística, començarà el pròxim 23 de gener amb les places gairebé exhaurides.

Només un dia després, el dijous 24 de gener, donarà inici el taller d’informàtica per a la gent gran. Es farà els dijous de 4 a 6 de la tarda a l’Era de l’Esteve d’Altafulla.

El curs d’informàtica té per objectiu impulsar la utilització de les tecnologies de la informació per tal d’afavorir l’autonomia personal i millorar la qualitat de vida dels participants, així com per aprendre a utilitzar les principals eines informàtiques. Amb 22 hores de durada, aquesta formació pretén, a més, promoure l’envelliment actiu de la gent gran del municipi.

S’hi poden apuntar persones de més de 65 anys empadronades al municipi, i són subvencionats per l’Ajuntament d’Altafulla.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través del correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org, o del telèfon 977 65 00 08.
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es