Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
28 de gener del 2019
El Ple d’Altafulla donarà llum verda als tràmits d’expropiació dels terrenys del Barri Marítim on s’ha de construir la bassa de laminació
L’aprovació definitiva del Pressupost Municipal i del calendari fiscal seran altres dels punts a tractar en la sessió d’aquest dilluns a les 20h
L’Ajuntament d’Altafulla celebra aquest dilluns al vespre el primer ple del 2019. Una sessió de caràcter ordinari que tindrà lloc a partir de les 8, i serà retransmesa en directe per Altafulla Ràdio.

Aquesta primera convocatòria de l’any servirà per aprovar de manera definitiva el Pressupost Municipal per aquest 2019. Els comptes ja van rebre un primer vistiplau el passat mes de desembre, i ara acabaran de tirar endavant amb la resolució de reclamacions presentades pels grups de l’oposició.

En matèria econòmica, altres punts importantsde l’ordre del dia serà l’aprovació del nou calendari fiscal, i de l’increment retributiu del personal funcionari i laboral pel 2019.

Una altra de les qüestions d’especial rellevància que es posarà sobre la taula aquest dilluns al vespre serà l’inici de l’expedient d’expropiació dels terrenys on s’ha de construir la bassa de laminació per evitar les inundacions al Barri Marítim. Una aprovació que pretén desencallar un procés que s’està allargant més del previst.

L’ordre del dia també preveu una moció presentada per L’EINA sobre la creació del Consell Sectorial per a l’Acollida de nous catalans.

En aquesta ocasió, no serà l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, qui presideixi la sessió. El batlle ha justificat la seva absència a causa de “l’obligada compareixença” al Congrés en el marc d’una jornada dedicada a les infraestructures, al transport, i a l’habitatge.
Serà el Primer Tinent d'Alcalde i regidor d'Hisenda, Pere Gomés, l’encarregat de dirigir la sessió.
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla