Notícies
Foto: David Garcia
28 de gener del 2019
“Afavorir la desestacionalització i posicionar-se com una escapada amb encant”, principals objectius d’Altafulla a FITUR
Enguany el municipi ha exclòs les fires internacionals de la seva agenda. Les properes cites seran Navartur a Pamplona i B-TRAVEL a Barcelona
Madrid ha tancat les seves portes aquest diumenge a FITUR, la principal fira internacional de turisme d’Espanya i una de les més importants del món. Una rellevància que des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla no volen passar per alt. L’edil responsable de l’àrea, Jaume Sànchez, ha parlat als micròfons d’Altafulla Ràdio sobre la importància de ser-hi. Enguany, dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme en el marc de la signatura del Conveni Corner.

La sostenibilitat, l’especialització i els avenços tecnològics han estat el fil conductor d’una oferta de gran qualitat orientada a la millora de la gestió turística, el contacte professional, la promoció de les diferents destinacions, i les experiències dels viatgers. Més enllà, però, d’establir contactes i promoure col·laboracions, la intenció del consistori altafullenc passa per “buscar visibilitat i estar presents al mercat”. Jaume Sànchez ha reconegut que al tractar-se d’un poble petit amb una reduïda oferta hotelera i sense accés directe amb els turoperadors, l’objectiu és “afavorir la desestacionalització i posicionar-se com una escapada amb encant”.

D’acord amb les característiques específiques del municipi i en aquesta mateixa línia de promoció, enguany Altafulla ha exclòs les cites internacionals de la seva agenda. Únicament participarà a mostres nacionals com Navartur a Pamplona, i B-TRAVEL a Barcelona. Ho farà de nou dins de l’espai de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre de l’Agència Catalana de Turisme.

Des del passat dimecres i fins aquest diumenge, la cita madrilenya ha reunit prop de 900 expositors, 10.500 empreses de 165 països, més de 140.000 professionals, i 250.000 visitants.
Jaume Sànchez, regidor de Turisme d'Altafulla
Jaume Sànchez, regidor de Turisme d'Altafulla
Jaume Sànchez, regidor de Turisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla