Notícies
Foto: Xanascat
28 de gener del 2019
L’Alberg Casa Gran, dins del catàleg de la nova edició del programa ‘Vacances en Família’
Any rere any, esdevé una de les propostes més demandades de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat)
El programa 'Vacances en Família' inicia nova temporada. El departament de Benestar Social i Família de la Generalitat ja ha obert el període de preinscripcions per aquest 2019. Una iniciativa del govern català que facilita a les famílies la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus molt avantatjosos en qualsevol dels albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

Aquesta nova edició ha donat el tret de sortida aquest dilluns amb la primera convocatòria, que ofereix estades des del mes de març fins a finals del mes d’agost.

L’Alberg Casa Gran d’Altafulla torna a incloure’s en aquesta nova convocatòria. En aquesta ocasió, obre les seves portes del 12 al 18 d’abril per Setmana Santa, els caps de setmana de maig i juny, i del 22 al 27 de juliol a l’estiu.

Les instal·lacions altafullenques esdevenen, any rere any, una de les més sol·licitades. Se situen al número 12 del carrer Placeta, una edificació que prové d'una antiga masia, amb un pati adjunt amb terrassa i una torre que pertany a l'antiga muralla. Tenen capacitat per a 70 persones amb habitacions de 4, 5, 8 i 10 llits, i ofereixen sala d'estar polivalent amb TV, biblioteca, sala de jocs, terrassa, calefacció, menjador, màquines expenedores, lloguer de tovalloles, wi-fi i informació d'excursions.

Les famílies interessades en beneficiar-se del programa tenen temps per inscriure’s fins l’11 de febrer a les 12 del migdia a través del portal web xanascat.cat/vacancesenfamilia. Les places són limitades i s’atorgaran per sorteig davant notari el dia 13 de febrer. Els guanyadors del sorteig es faran públics el dia 15, i l’assignació de places amb adjudicació directa a partir del 18 de febrer.

Les tarifes per persona i nit amb pensió completa per aquest 2019 són de 28,90 euros per a adults i joves majors de 13 anys; de 21,70 euros, per infants d’entre 7 i 13 anys; de 14,45 euros, per a infants d’entre 4 i 6 anys; i de 18 euros per a persones majors de 65 anys. Per als infants de 0 a 3 anys, l’estada és gratuïta. Pel que fa a les estades del mes de juliol, s’aplica una tarifa especial.

En el cas de la segona convocatòria, la preinscripció serà del 27 de maig al 10 de juny. En aquest cas, l’Alberg Casa Gran d’Altafulla obrirà portes els caps de setmana que van del 6 de setembre al 31 d’octubre.
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla