Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
29 de gener del 2019
La reforma del Casal La Violeta d’Altafulla es posarà en marxa a mitjans del mes de febrer
Pel que fa al gimàs de l’escola La Portalada, ha finalitzat el període d’exposició pública i s’inicia el procés de licitació
El projecte de reforma del Casal La Violeta d’Altafulla reprèn els terminis d’execució. Segons ha informat l’empresa encarregada dels treballs, Contratas Vilor SL, les obres es posaran en marxa a mitjans del mes de febrer. Tot i que la intenció era iniciar-les aquest mateix mes de gener, s’espera que estiguin enllestides per la Festa Major de Sant Martí. La durada prevista és de nou mesos, de manera que, en cas de complir-se els nous tempos establerts, s’allargarien fins el mes de novembre.

La regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, ha avançat que el Pla de Seguretat ja està enllestit, i que aquesta setmana s’elaborarà l’Acta de Replanteig.

La reforma, dissenyada per EDDAB Arquitectura SLP, contempla una superfície útil de 504,95 m2, i on es preveu diferents actuacions que passen principalment per la substitució de tota la coberta, l’aïllament tèrmic extern que permeti mantenir la temperatura interior, la intervenció sobre l’estructura existent per millorar els espais interiors, la millora dels accessos, la reforma total i l’ampliació dels lavabos d’acord amb la normativa vigent, la reforma dels vestidors, la millora i l’increment de l’equipament tècnic, la millora dels acabats, paviments i revestiments i l’adquisició d’equipaments per als diferents usos. L’actuació convertirà La Violeta en un auditori amb capacitat per a unes 300 localitats.

Mentre durin els treballs, el programa d’activitats previst a les instal·lacions es traslladarà al Poliesportiu Municipal. La primera cita serà el Carnaval. Per preparar-ne tots els detalls, la regidoria de Cultura i Festes ha convocat la ciutadania a una reunió informativa, el dilluns 4 de febrer a les 7 de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Un altre dels projectes de pes d’aquest mandat que encara està immers en els processos administratius és la construcció del gimnàs de l’escola La Portalada. Ha finalitzat el període d’exposició pública, i ara s’inicia el procés de licitació. La previsió és que els treballs es posin en marxa abans de la Setmana Santa, i que gran part de les obres es realitzi durant el període d’estiu. N’ha donat més detalls la regidora responsable, Marisa Méndez-Vigo.

En aquest cas, les obres també han patit un retard en el calendari ja que la intenció inicial era aprofitar l’aturada nadalenca per posar-les en marxa.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme i Via Pública
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme i Via Pública
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla