Notícies
30 de gener del 2019
‘El mapa i el territori’, primera proposta del Club de Lectura d’Adults d’Altafulla pel 2019
La trobada tindrà lloc aquest dijous 31 de gener a les 19h a la Biblioteca Municipal
El Club de Lectura d’Adults de la Biblioteca Municipal d’Altafulla reprèn la seva agenda de trobades aquest dijous. La primera proposta escollida per aquest 2019 ha estat la novel·la ‘El mapa i el territori’, de Michel Houellebecq.

A partir de les 7 de la tarda, els seus integrants debatran sobre una narració que gira entorn de la vida de Jed Martin, un artista francès fictici que assoleix la fama mitjançant dues sèries d’obres: la primera, formada per fotografies de mapes de carreteres Michelin; i la segona, per pintures realistes sobre diverses activitats professionals. Aquest gran reconeixement el porta a demanar-li al mateix Michel Houellebecq que li escrigui el text del catàleg d’una de les seves exposicions. Mesos més tard, l’escriptor és assassinat, i Jed Martin col·labora amb el comissari Jasselin per descobrir tot l’entramat del crim.

El seu particular punt de mira, carregat d’agudesa i a l’hora de subtilesa, li permet combinar en un mateix relat la intriga, el sarcasme, l’humor, i la tristesa, i el fan mereixedor del Premi Goncourt, el màxim guardó literari francès.

De fet, ‘El mapa i el territori’ es va convertir en una de les novel•les més esperades i al mateix temps discutides del 2010 a França. La traducció a l’espanyol es va publicar al 2011 per l’Editorial Anagrama de la mà de Jaime Zulaika.
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla