Notícies
Foto: Farmàcia Arasa
03 de març del 2015
Les farmàcies Anna Arasa i Susanna Domingo recapten 360 euros en medicaments en una jornada del Banc Farmacèutic
La voluntat és proporcionar medicaments a les persones en situació d’exclusió social i pobresa, i donar un valor social al medicament
La jornada de recapte de medicaments i productes farmacèutics organitzada pel Banc Farmacèutic ha arribat per primer cop a Altafulla. Va tenir lloc el passat 14 de febrer. Les farmàcies Anna Arasa i Susanna Domingo van albergar un punt de recollida amb la presència de diferents voluntaris, que van permetre recollir una quantitat valorada en 360 euros.

L’objectiu era informar la població de la possibilitat de comprar medicaments per diferents centres i col·lectius en via d’integració, de drogodependències, o centres socials, que ho necessiten.

La campanya és impulsada per l’ong Banc Farmacèutic, amb la col·laboració del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat. La missió de Banc Farmacèutic és proporcionar medicaments a les persones en situació d’exclusió social i pobresa del nostre territori, amb la finalitat de promoure una societat basada en la gratuïtat.

El seu origen es remunta a l’any 2005, quan van conèixer a Itàlia l’Associació Banco Farmaceutico, amb més de cinc anys de recorregut, qui donava un valor social al medicament, i en van seguir l’exemple.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla