Notícies
30 d'octubre del 2014
El Servei Meteorològic organitza la sisena edició de les Trobades Territorials de la Xarxa d’Observadors
Els veïns Joan Vives, Lluís Brullas, Jordi Cuscó, i Josep Maria Aules són els encarregats de fer el seguiment de l’observador d’Altafulla
El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) organitza un any més les trobades territorials de la Xarxa d’Observadors Meteorològics (XOM), de les quals en forma part l’estació meteorològica Tamarit-Hort de la Sínia d’Altafulla. Unes trobades que enguany celebren la seva sisena edició i que es distribueixen en quatre poblacions, representatives de les quatre demarcacions catalanes. Les dues primeres sessions van tenir lloc el passat 15 d’octubre a Barcelona, i aquest dimarts dia 28 a Mollerussa. La tercera se celebrarà el proper 5 de novembre a Figueres, i la quarta i última, el 10 de novembre a Reus.

La Xarxa d’Observadors Meteorològics està formada per un col·lectiu de persones distribuïdes arreu del territori i que col·laboraran amb el Servei Meteorològic de Catalunya aportant informació meteorològica, ja sigui de les característiques del temps o bé de vigilància. A Altafulla són els veïns Joan Vives, Lluís Brullas, Jordi Cuscó, i Josep Maria Aules els encarregats de fer-ne el seguiment.

Les dades que faciliten permeten al Servei Meteorològic desenvolupar les tasques que li pertoquen en matèria de predicció i vigilància meteorològica o per al coneixement i caracterització del clima de Catalunya.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla