Notícies
30 d'octubre del 2014
Torredembarra estudia una nova Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana en què hi participin les entitats veïnals
La intenció es convocar una segona trobada de treball amb la voluntat de recollir les aportacions que aquestes vulguin presentar
Torredembarra ha posat sobre la taula una futura Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana que pretén integrar les diferents associacions veïnals de la vila.
La regidoria de Governació es va reunir ara fa una setmana amb el Consell Veïnal per presentar-li l’avantprojecte de la nova normativa. Hi van ser presents la regidora de Governació, Olga González, la regidora de Participació Ciutadana, Rosa Maria Guasch, tècnics d’ambdues regidories, i els representants veïnals de l’Associació de Veïns Sant Joan, l’Associació de Veïns de la Urbanització Marítima Residencial Nord, la Jove Associació de Veïns dels Munts 2002, l’Associació de Veïns del Barri de Sant Jordi, l’Associació de Propietaris Els Munts, i l’Associació de Veïns Arte Mar.

La intenció es convocar una segona trobada de treball amb la voluntat de recollir les aportacions que vulguin presentar. Aquelles que tècnicament siguin possibles es debatran en la comissió d’estudi de redacció de la nova ordenança, òrgan de l’Ajuntament d’on ha de sortir el text normatiu definitiu.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla