Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 de maig del 2019
26M / L’EINA es compromet a eliminar les taxes “abusives” que pateixen les entitats esportives municipals
Fomentar i potenciar l’esport base i l’esport femení en col·laboració amb les entitats és un altre dels punts destacats de la formació
Eliminar les taxes “abusives” que pateixen les entitats esportives municipals és una de les principals mesures que proposa l’Esquerra Independentista d’Altafulla (L’EINA) en l’àrea dels esports. El número 5 de la formació, Àlex Cañas, parla d’unes quantitats que “ofeguen el dia a dia dels clubs afectats i compliquen el desenvolupament de les seves activitats”.

Fomentar i potenciar l’esport base i l’esport femení en col·laboració amb les entitats és un altre dels punts destacats de la formació en aquest àmbit. Cañas insisteix en la necessitat de “conscienciar grans i petits de la importància de practicar esport”.

Una manera de complementar aquest treball conjunt amb les associacions passa per potenciar el Consell Sectorial d’Esports. Àlex Cañas defensa la participació de totes les entitats i la “interacció” entre ambdues parts, així com la “interrelació” entre elles. La idea és “intentar definir de manera conjunta les polítiques esportives municipals”.

El programa també preveu la formació de tècnics esportius a totes les entitats i associacions en coordinació i col·laboració amb la regidoria d’Esports.

Una altra mesura que planteja L’EINA en matèria esportiva és l’elaboració d’un pla d’estudi per conèixer l’estat real de les instal·lacions. Segons Cañas, “l’Ajuntament té l’obligació que els equipaments estiguin en bones condicions”, i lamenta que “darrerament s’ha observat que alguns d’ells han quedat obsolets, tot i les millores que s’han anat fent”.

En referència a les instal·lacions, la formació també vol potenciar-les. És el cas, per exemple, del Poliesportiu Municipal, en el qual pretén ampliar l’horari d’obertura i l’oferta d’activitats.
Àlex Cañas, número 5 de L'EINA
Àlex Cañas, número 5 de L'EINA
Àlex Cañas, número 5 de L'EINA
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla