Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 de maig del 2019
26M / L’EINA es compromet a impulsar la creació d’un centre de dia per a gent gran
La formació també proposa la reestructuració de l’espai del Centre de Salut i l’ampliació del personal
L’àrea social és un dels eixos fonamentals que planteja l’Esquerra Independentista d’Altafulla (L’EINA) en el seu programa electoral. Una àrea que engloba els àmbits de l’acció social, la gent gran, i la salut.

Un dels projectes més destacats d’aquesta àrea social és la creació d’un centre de dia. La formació es compromet a impulsar aquest equipament al municipi que, segons el número 7 de la llista, Albert Pardo, pretén “mantenir al màxim l’autonomia de la gent gran”. En un municipi on l’envelliment progressiu de la població és evident, i tenint en compte els diferents models de gestió i les experiències prèvies que s’han donat de manera molt positiva en altres municipis, la formació aposta per tirar endavant “un espai que permet impulsar múltiples accions per potenciar aquesta independència dels avis i àvies de la vila”.

Un centre de dia que va molt lligat a la proposta de “potenciar i fomentar accions que reverteixin en millorar la salut” no només de la gent gran, sinó del conjunt de la ciutadania. Per fer-ho possible, la formació proposa la creació d’itineraris saludables que connectin amb la xarxa de parcs urbans de salut, així com la potenciació de caminades saludables que “aprofitin els espais naturals de gran potencialitat que disposa el municipi”. La intenció és impulsar totes aquestes accions de promoció de l’activitat física de la mà de les entitats i els clubs locals.

Un altre dels grans projectes en aquesta àrea social fa referencia a la reestructuració de l’espai del Centre de Salut, i a l’ampliació del personal. Unes mesures que L’EINA vol negociar amb la Generalitat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla per tal de donar resposta a les necessitats de la població, que “s’ha incrementat notablement en els darrers anys”.

L’ampliació es preveu en les àrees de medicina general i de pediatria.
Albert Pardo, número 7 de L'EINA
Albert Pardo, número 7 de L'EINA
Albert Pardo, número 7 de L'EINA
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla