Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 de maig del 2019
26M / La Cup Altafulla proposa la creació d’una Oficina Tècnica de Turisme
La formació es compromet a vetllar per un “turisme familiar, tranquil, intelligent, que es pugui fidelitzar, i que estimi el municipi”
La voluntat de la CUP Altafulla d’avançar cap a un model econòmic “social, sostenible, i solidari” va molt lligada al nou model de turisme que vol establir al municipi.
Un model que no presenti Altafulla com “un poble aparador, dormitori, i sense personalitat”, sinó que defensi un “turisme familiar, tranquil, intel·ligent, que es pugui fidelitzar, i que estimi el municipi”.

La formació se sent “afortunada” de viure en un poble com Altafulla que s’ha mantingut com “un oasi dins de la Costa Daurada”, però que “està en risc de desviar-se”. Argumenta que “no totes les línies de promoció turística són bones ni adequades per afavorir un turisme sostenible a nivell econòmic, social i mediambiental”.

És per això que proposa la creació d’una Oficina Tècnica de Turisme que marqui les línies de futur. La idea és “fomentar un turisme de qualitat que s’interessi per la vila, per la gent autòctona, i pel patrimoni cultural i la riquesa ecològica”. També pren el compromís d’establir relacions amb les entitats mediambientals i els tècnics ecologistes del Baix Gaià per preservar l’entorn.

Per complementar aquesta línia d’actuació, la formació també preveu la creació d’un Centre d’Investigació del Model Turístic “que reculli totes les sensibilitats de la ciutadania”.

La CUP Altafulla també proposa la creació d’una borsa de treball pels períodes turístics, com ara l’estiu, que permetin als joves una “sortida constructiva professional” al municipi.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla