Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 de maig del 2019
26M / La Cup Altafulla proposa la creació d’una Oficina Tècnica de Turisme
La formació es compromet a vetllar per un “turisme familiar, tranquil, intelligent, que es pugui fidelitzar, i que estimi el municipi”
La voluntat de la CUP Altafulla d’avançar cap a un model econòmic “social, sostenible, i solidari” va molt lligada al nou model de turisme que vol establir al municipi.
Un model que no presenti Altafulla com “un poble aparador, dormitori, i sense personalitat”, sinó que defensi un “turisme familiar, tranquil, intel·ligent, que es pugui fidelitzar, i que estimi el municipi”.

La formació se sent “afortunada” de viure en un poble com Altafulla que s’ha mantingut com “un oasi dins de la Costa Daurada”, però que “està en risc de desviar-se”. Argumenta que “no totes les línies de promoció turística són bones ni adequades per afavorir un turisme sostenible a nivell econòmic, social i mediambiental”.

És per això que proposa la creació d’una Oficina Tècnica de Turisme que marqui les línies de futur. La idea és “fomentar un turisme de qualitat que s’interessi per la vila, per la gent autòctona, i pel patrimoni cultural i la riquesa ecològica”. També pren el compromís d’establir relacions amb les entitats mediambientals i els tècnics ecologistes del Baix Gaià per preservar l’entorn.

Per complementar aquesta línia d’actuació, la formació també preveu la creació d’un Centre d’Investigació del Model Turístic “que reculli totes les sensibilitats de la ciutadania”.

La CUP Altafulla també proposa la creació d’una borsa de treball pels períodes turístics, com ara l’estiu, que permetin als joves una “sortida constructiva professional” al municipi.
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla