Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 de maig del 2019
26M / Ara Altafulla denuncia l’incompliment de l’acord sobre l’espai de propaganda electoral
La formació lamenta que els diversos partits polítics estan incomplint la normativa establerta entre els diferents representants
La propaganda electoral es pot col·locar en aquells espais que l’Ajuntament reserva amb aquesta finalitat, d'acord amb la distribució que estableix la junta electoral de zona. També correspon al consistori determinar els llocs o els elements situats a la via pública que es poden utilitzar per posar-hi propaganda electoral. Unes decisions que, segons Ara Altafulla, es van prendre el passat 6 de maig amb els representants de les diverses formacions polítiques que concorreran a les Eleccions Municipals del 26 de maig, i que denuncia que “s’estan incomplint”.

La formació explica en un comunicat que durant la trobada dels representants es van establir un seguit de normes referents a la penjada de cartells i pancartes, que ara “no s’estan respectant”.

El partit encapçalat per Natalia Sanz vol mostrar el seu malestar davant d’uns fets que lamenta que semblen “una situació normalitzada” pels diferents partits. “Una naturalitat –afegeix- que genera gran desconfiança tant en els veïns com en les formacions polítiques que concorreran a les eleccions”.

Més que voler denunciar la situació, la intenció d’Ara Altafulla és posar-la en coneixement de la ciutadania ja que considera que “és el nostre deure informar de les irregularitats d’aquests partits”.
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla