Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 de maig del 2019
La renovació de l’enllumenat del carrer Santa Marta estarà enllestida abans de Sant Joan
La setmana vinent finalitzaran els treballs en una de les voreres i els operaris traslladaran la seva activitat a l’altra banda del carrer
Els treballs de renovació de l’enllumenat del carrer Santa Marta, que van començar a finals del mes d’abril, avancen segons el termini d’execució previst i tot fa pensar que finalitzaran abans de Sant Joan, com ha reconegut la regidora d’Urbanisme a l’Ajuntament d’Altafulla, Marisa Méndez Vigo, en declaracions a aquesta casa.

L’empresa encarregada de dur a terme la renovació, ETRA BONAL SA, finalitzarà la setmana vinent els treballs en una de les voreres i tot seguit començaran amb la de l’altra banda. L’edil explica que s’ha decidit fer d’aquesta manera per no deixar sense llum als veïns i veïnes del carrer afectat. A més, el consistori aprofitarà l’actuació per connectar a la xarxa de distribució d'aigua diversos hidrants que permetin abastir d’aigua la zona en cas d’incendi.

Una vegada finalitzin els treballs al carrer Santa Marta, els operaris traslladaran la seva tasca al carrer Montralet, un carrer sense sortida on es durà a terme l’última fase de la renovació de l’enllumenat. D’aquesta manera, l’Ajuntament donarà resposta a una de les reivindicacions històriques dels veïns de la urbanització.

A banda de la renovació de la xarxa i els fanals, els treballs també serviran per posar en funcionament un sistema Citytouch Lightwave de Philips. Aquesta eina de programació remota permet una il·luminació dinàmica, intel·ligent i flexible. Es tracta d’un sistema de gestió i administració online que connecta de manera bidireccional els punts de llum amb la plataforma Citytouch i a la inversa. Les seves funcionalitats, entre d’altres, són la gestió remota, la mesura de l’energia i la supervisió de la llum.

El pressupost total de les obres és de 61.358,87 euros, amb IVA inclòs. Una quantitat que rebaixa en gairebé 34.000 euros el pressupost de licitació inicial que s’elevava fins als 95.206,08 euros. La partida prové d’una modificació de crèdit derivada del romanent de tresoreria, aprovada pel ple de la corporació l’abril de l’any passat.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla