Notícies
12 de juny del 2019
43 alumnes de l’Institut d’Altafulla s'examinen de les Proves d'Accés a la Universitat a partir d'aquest dimecres
Els estudiants representen un 86% dels alumnes que aquest curs 2018-2019 han finalitzat els estudis de Batxillerat al centre altafullenc
Un total de 43 alumnes de l’Institut d’Altafulla afronten les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) a partir d'aquest dimecres i fins el proper divendres.

Les proves han donat el tret de sortida a les 9 del matí amb l'examen de Llengua castellana i literatura, seguit del de Llengua catalana i literatura, dues de les quatre matèries comunes. Aquest dimecres també és el torn de les proves de la fase específica de Ciències de la terra i el medi ambient, Fonaments de les arts, Matemàtiques aplicades a les ciències socials, Anàlisi musical, Literatura castellana i Dibuix Tècnic.

El dijous, els estudiants s’examinaran d'Història i Llengua estrangera, com a matèries comunes, i de Dibuix Artístic, Llatí, Matemàtiques, Història de l'Art i Química. El divendres serà el torn de la resta de matèries.

Una de les tutores de 2n de Batxillerat del centre altafullenc, Desirée Mas, ha avançat que els alumnes han sortit contents dels primers exàmens. Assegura que anaven “preparats i segurs del que han fet”.

Aquests estudiants representen un 86% dels alumnes que aquest curs 2018-2019 han finalitzat els estudis de Batxillerat al centre altafullenc. La resta -7 estudiants- han optat per no presentar-se a les PAU. En la majoria dels casos, donat que tenen molt clar que cursaran Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS).

Desirée Mas ha explicat que, tot i que al llarg del curs han treballat els continguts de cada matèria així com les tipologies d’examen, ha estat aquestes darreres tres setmanes quan s’han dedicat de manera exclusiva a tractar aspectes més específics, a resoldre dubtes, i a oferir-los tècniques per afrontar amb major garanties les proves.

Els alumnes podran consultar els resultats de les proves a partir del 26 de juny per internet, on es podran descarregar el document personal acreditatiu de les seves qualificacions amb un codi segur de verificació. Els que tinguin un 9 o més a la fase general de les PAU, rebran una distinció de la Generalitat de Catalunya.

En el conjunt de Catalunya, seran 34.547 els estudiants que realitzin les proves d’accés a la universitat durant aquests tres dies.

Per al correcte desenvolupament de la convocatòria, s’han habilitat un total de 161 tribunals a diferents seus universitàries i a alguns centres de secundària d’una vintena de poblacions, entre elles Tarragona.
Desirée Mas, tutora de 2n de Batxillerat
Desirée Mas, tutora de 2n de Batxillerat
Desirée Mas, tutora de 2n de Batxillerat
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla