Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 de juny del 2019
Talls de trànsit al carrer de Dalt d’Altafulla els dies 17 i 18 de juny
Les afectacions seran de 9h a 17:30h a causa de les obres de canalització del servei de gas que es duran a terme al número 44
El carrer de Dalt d’Altafulla patirà afectacions en el trànsit els propers dies 17 i 18 de juny. Les obres de canalització del servei de gas que es duran a terme al número 44 del vial obligaran a tallar la circulació en alguns intervals de les dues jornades.

Concretament, la restricció es produirà mentre s’efectuïn els treballs, que s’iniciaran a les 9 del matí i finalitzaran a dos quarts de 6 de la tarda, hora en què es reobrirà la circulació als vehicles.

Així doncs, els talls de circulació no afectaran a les hores d’entrada a les escoles, i es disposaran planxes metàl·liques degudament assegurades a la calçada per facilitar el pas del trànsit rodat quan s’obri la via.

L’empresa encarregada dels treballs informarà de les afectacions als veïns dels carrers de Dalt, de l’Hostal, Sant Martí, Martí d’Ardenya, la Placeta, del Cup i plaça de l’Església mitjançant circulars al llarg d’aquest divendres.

Mentre durin els treballs al carrer de Dalt, el trànsit es desviarà cap al carrer de les Escoles. Així mateix, també se senyalitzaran els carrers Cantó de la Vila i Mossèn Miquel Amorós, donat que els vehicles que hi transitin també hauran de desviar-se cap al carrer de les Escoles.
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla