Notícies
Foto: Altafulla Bloc
14 de juny del 2019
Obertes les preinscripcions per als cursets de natació a la Piscina Municipal
La data límit per apuntar-s’hi és el dijous 20 de juny i la sol·licitud s’ha d’entregar a la recepció del consistori, de 9h a 14h, o per correu electrònic
L’Ajuntament d’Altafulla ha obert aquest divendres el període de preinscripcions per a la nova edició dels cursets de natació a la Piscina Municipal. La data límit de preinscripció és el proper dijous 20 de juny.

La sol·licitud s’ha d’entregar de manera presencial a la recepció de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, en horari de 9 del matí a 2 del migdia, o fer-ho mitjançant el correu electrònic aj.altafulla@altanet.org.

Les famílies interessades també poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través del telèfon 977 65 00 08, o amb el responsable tècnic, Iñaki Liarte, al telèfon 606 41 92 69.

A partir del dimarts 25 de juny s’enviarà un correu electrònic a les persones inscrites per comunicar-los el dia i l’hora que hauran d’assistir a l’Ajuntament per formalitzar la inscripció definitiva. N’ha donat més detalls el regidor d’Activitat Física i Esport en funcions, Jaume Sànchez.

A efectes de barem, es tindrà en compte si la unitat familiar està empadronada a Altafulla (5 punts); si no s’és resident però sí que s’està escolaritzat al municipi (3 punts); i si es compta amb grau de discapacitat igual o superior al 33% (1 punt), en què aquest darrer punt és l’únic acumulable. A més, es farà un sorteig per determinar la lletra per la qual començaran les inscripcions.

Les classes començaran el proper 1 de juliol i s’allargaran fins el 23 d’agost. Els cursets es dividiran en quatre torns. El primer serà de l’1 al 12 de juliol; el segon, del 15 al 26 de juliol; el tercer, del 29 de juliol al 9 d’agost; i el quart del 12 al 23 d’agost. Els preus van des dels 45 als 50 euros.

Enguany es tornen a oferir els cursets de natació per a petits, de 2 i 3 anys; de natació d'iniciació I, per a nens i nenes que no suren dins de l'aigua; de natació d'iniciació II, per a nens i nenes que sí que suren; i de natació III, perfeccionament i adults, adreçat a nens i nenes menors de 10 anys que saben nedar, a partir de 10 anys i adults. Aquest últim, no es realitzarà si no hi ha un mínim de sis persones per curset.

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament d’Altafulla i Iniciatives Esportives de Tarragona (IET).
Jaume Sànchez, regidor d'Activitat Física i Esport en funcions
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla