Notícies
Foto: Gemma Maymó
18 de juny del 2019
Arrenquen la pancarta de suport als presos independentistes i el llaç groc que des d’aquest dissabte presidien el balcó de l’Ajuntament d’Altafulla
L’acció ha estat reivindicada a través de Twitter pel grup Resistencia Alta Tabarnia i el Grupo de Liberación del Penedés per “tornar la neutralitat” al balcó consistorial
El llaç groc i la reivindicada pancarta ‘Llibertat presos polítics!’ que presidien el balcó de l’Ajuntament d’Altafulla des d’aquest dissabte al migdia, un cop configurada la nova corporació municipal, han desaparegut la matinada d’aquest dimarts.

L’acció ha estat reivindicada a través de Twitter pel grup Resistencia Alta Tabarnia (@TabarniaSur) i el Grupo de Liberación del Penedés (@GLP_Penedes). En la publicació apel·len a “tornar la neutralitat” al balcó consistorial.

L’equip de govern ha anunciat que en els propers dies tornarà a col·locar els dos elements. Els coalcaldes, Jordi Molinera i Alba Muntadas, no han volgut fer declaracions al respecte, tot i que han lamentat que “no s’hagi respectat la moció aprovada pel ple”.

A banda de la pancarta i el llaç groc, els coalcaldes també van substituir el passat dissabte la bandera espanyola del balcó de l’Ajuntament per la d’Altafulla. Segons apuntaven, “els dos estendards que generen més consens entre la població i que creiem que han de presidir la casa de tots”. Han insistit, però, que “més que una qüestió de banderes, és un estil de governança”.
Social
Et recomanem
6è Festival Divines: lletres, música i vi
30 de setembre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Descobreix l’entorn natural: itinerari pels arbres d’interès
1 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i inscripcions al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia
Programació a la sala La Violeta
Octubre: Maria Arnal i Marcel Bagés + Ovelles
Entrades: lavioleta.sacatuentrada.es
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla