Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
18 de juny del 2019
La platja d’Altafulla dona el tret de sortida a una nova temporada amb Bandera Blava
El servei de socorrisme s’ha posat en marxa aquest cap de setmana a càrrec de l’empresa Provita, i s’allargarà fins el 22 de setembre
La bandera blava ja oneja oficialment a la platja d’Altafulla des d’aquest dimarts a primera hora del matí. El municipi reedita una temporada més la distinció que atorguen l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) i la Fundació d’Educació Ambiental a aquelles platges, clubs nàutics i ports esportius que superen els seus exàmens de condicions higièniques, de seguretat, d’accés lliure, de sostenibilitat, de compliment de la legislació, l’atenció a persones amb discapacitat, i l’oferta complementària i educativa.

Les seves aigües són molt preuades per la seva tranquil·litat i transparència. A més, l’espai disposa de senyalització, facilitats d’accés per a persones amb mobilitat reduïda, socorrisme i salvament, dutxes, lloguer de gandules, zona d’aparcament i una extensa oferta de restaurants.

La nova temporada ha donat el tret de sortida aquest dissabte 15 de juny, i s’allargarà fins el 22 de setembre. L’empresa Provita torna a ser l’encarregada d’oferir el servei de vigilància, amb quatre socorristes, en horari de dos quarts d’11 del matí a dos quarts de 8 de la tarda.

La companyia també es farà càrrec del servei de vigilància a la Piscina Municipal amb un socorrista, del 22 de juny al 8 de setembre, en horari d’11 del matí a 3 de la tarda, i de 4 a 8.
Social
Et recomanem
6è Festival Divines: lletres, música i vi
30 de setembre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Descobreix l’entorn natural: itinerari pels arbres d’interès
1 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i inscripcions al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia
Programació a la sala La Violeta
Octubre: Maria Arnal i Marcel Bagés + Ovelles
Entrades: lavioleta.sacatuentrada.es
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla