Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
19 de juny del 2019
Tot a punt per a la celebració de la XIX Nit de Bruixes d’Altafulla
La gran novetat d’aquest 2019 és l’estrena d’un espectacle de carrer itinerant que fusiona el teatre i el clown, a càrrec de l’actor i showman Martí Olalla
La Nit de Bruixes d’Altafulla ja ha fet públics tots els detalls del programa de la seva XIX edició. La mostra esotèrica farà parada al municipi els dies 28 i 29 de juny amb mercat, xerrades, exposicions, rituals, tarots, tallers, bon menjar, i bona música. Segons el responsable de l’organització, Diego Spano, la combinació perfecta per un públic familiar. El coordinador de la mostra espera amb ganes una cita que torna a recuperar els orígens d’una festivitat més que consolidada al municipi, i que donarà el tret de sortida a les activitats d’estiu.

La gran novetat de l’edició d’aquest 2019 és l’estrena d’un espectacle de carrer itinerant que fusiona el teatre i el clown. L’actor i showman Martí Olalla trencarà l’estereotip de la bruixa lletja i dolenta per apropar als vilatans i turistes una cara més amable. Diego Spano ha recordat la figura de dona “bona i sanadora” de les bruixes d’Altafulla.

El ritual d’inauguració serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la festivitat, el divendres a les 8 del vespre. El seguiran la conferència ‘Misteris de Tarragona’ de Sebastià d’Arbó (20:30h); l’actuació ‘Keep Calm Duet Bastiani/Garcia’ (21h); i el ‘Chi Kung Tarot’ d’Eva Maria Cabrera (23h).

El dissabte serà el torn del col·loqui ‘La màgia de les espelmes’, a càrrec de Jose Luis Nuag (19h); de l’actuació dels Gegants d’Altafulla (19:30h); del ‘Tarot Fàcil’ de Maria del Mar Tort (20:30h); i de la xerrada ‘Les regressions a vides passades’, de la mà de Jaume Bordas (22:30h). El punt i final el posarà el ritual de clausura per la prosperitat, a càrrec de Maria del Mar Tort (24h).

L’organització planteja la cita d’aquest 2019 com una prèvia de la 20a edició de l’any vinent.

Durant els dos dies que s’allarga la mostra, el Museu Etnogràfic també obrirà les seves portes al públic, en horari de 6 de la tarda a 9 del vespre. El diumenge també romandrà obert, d’11 del matí a dos quarts de 2 del migdia.

El Cineclub Altafulla Link també se suma al programa en el marc del seu desè aniversari. Tant divendres com dissabte, de dos quarts de 7 a 8 de la tarda, convida els visitants a disfressar-se, aprendre’s un guió, i rodar una escena de pel·lícula.

La mostra del proper cap de setmana també oferirà l’Exposició Col·lectiva del Cercle Artístic d’Altafulla, i l’exposició ‘Pell de bruixa’, de Joan Casas.
Diego Spano, coordinador de la Nit de Bruixes
Diego Spano, coordinador de la Nit de Bruixes
Social
Et recomanem
6è Festival Divines: lletres, música i vi
30 de setembre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Descobreix l’entorn natural: itinerari pels arbres d’interès
1 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i inscripcions al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia
Programació a la sala La Violeta
Octubre: Maria Arnal i Marcel Bagés + Ovelles
Entrades: lavioleta.sacatuentrada.es
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla