Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
19 de juny del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla posa a disposició de la ciutadania els abonaments mensuals i de temporada per la Piscina
L’equipament obrirà portes aquest dissabte 22 de juny, i romandrà obert al públic fins el 8 de setembre, d’11 a 15h i de 16h a 20h
La Piscina Municipal d’Altafulla ja està a punt per obrir portes aquest dissabte 22 de juny. Com marca la tradició, l’equipament enceta una nova temporada per Sant Joan, i romandrà obert al públic fins el 8 de setembre.

L’Ajuntament ja ha posat a disposició de la ciutadania els abonaments mensuals i de temporada. Es poden adquirir a la recepció del consistori de dilluns a divendres en horari d’oficines, de 9 del matí a 2 del migdia. Per formalitzar l’acreditació, cal portar una fotografia mida carnet.

La modalitat de temporada té un cost de 25 euros pels menors de 14 anys, i de 40 euros pels adults. El preu de l’abonament mensual és de 15 euros pels menors de 14 anys, i de 20 euros pels adults. I pel que fa als tiquets d’accés diari, es poden comprar a la mateixa instal·lació a un preu d’1,50 euros pels menors de 14 anys, de 2,50 euros pels adults.

En el cas de grups de més de 10 persones, l’entrada diària té un cost de 0,50 euros per infant.

Els infants menors de 3 anys queden exempts de pagament en qualsevol de les modalitats.

A diferència de la temporada passada, l’entrada i la sortida no s’efectuaran amb targeta electrònica. Tots aquells usuaris que encara disposin del document de temporades anteriors, poden entregar-lo a la recepció de l’Ajuntament i se’ls retornarà la fiança inicial de 3 euros.

L’horari d’obertura de la piscina serà d’11 del matí a 3 del migdia, i de 4 a 8 de la tarda. L’equipament disposarà de servei de socorrisme, a càrrec de nou de l’empresa PROVITA SCM.

La principal novetat d’aquest estiu serà la incorporació d’una cadira mòbil amb grua per als banyistes amb mobilitat reduïda, i per a les persones grans amb problemes per entrar i sortir de l'aigua.
Social
Et recomanem
6è Festival Divines: lletres, música i vi
30 de setembre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Descobreix l’entorn natural: itinerari pels arbres d’interès
1 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i inscripcions al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia
Programació a la sala La Violeta
Octubre: Maria Arnal i Marcel Bagés + Ovelles
Entrades: lavioleta.sacatuentrada.es
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla