Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
19 de juny del 2019
Els avis i àvies d’Altafulla, reconeguts amb el diploma acreditatiu de les activitats al Parc de Salut
Al llarg d’aquest curs 2018-2019, hi han pres part una seixantena de persones. A l’estiu, l’activitat es trasllada al Parc de Voramar
L’acte de lliurament de diplomes ha posat el punt i final aquest dimecres a les activitats que s’han realitzat durant el curs 2018-2019 al Parc de Salut d’Hort de Pau d’Altafulla. Una de les propostes més ben rebudes entre la gent gran del municipi, que fa tot el possible per no faltar a les dues sessions setmanals que hi ha programades des del mes de setembre.

L’elevada participació és una mostra d’aquest èxit que ha celebrat la coordinadora de l’activitat, Mar Riambau. Aquesta temporada, hi han participat fins a tres grups de vint persones cadascun. Una xifra que se suma a la quarantena d’avis i àvies que prenen part tant al taller de benestar emocional, com al de fisioteràpia, dues propostes emmarcades també dins de l’àmbit de la salut per la gent gran. L’encarregada de coordinar totes aquestes activitats també ha destacat la satisfacció dels usuaris. Segons ha explicat, el diploma vol ser un reconeixement a la seva participació i assistència al llarg del curs.

Durant els mesos d’estiu, l’activitat es trasllada al parc de Voramar.
Al juliol i a l’agost, l’Ajuntament també oferirà el programa ‘Estiu Saludable per la Gent Gran’ amb propostes com ara Gimnàstica de Manteniment (dilluns i dimecres de 8:30h a 9:30h i de 9:30h a 10:30h), Gimnàstica Suau a la Platja (dimarts de 8:30h a 10:30h), i Itineraris Saludables (dijous de 8:30h a 10:30h); i Aquagym a la Piscina Municipal, tot els divendres d’11h a 12h i de 12h a 13h.
Mar Riambau, coordinadora de les activitats de gent gran
Mar Riambau, coordinadora de les activitats de gent gran
Mar Riambau, coordinadora de les activitats de gent gran
Social
Et recomanem
Cinema a la fresca: 'As Bestas' de Rodrigo Sorogoyen
Divendres 22 de setembre a les 22h a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Baixada de Trastos
Diumenge 24 de setembre a les 11h des de l'Ermita de Sant Antoni
Organitza: Diables d'Altafulla
Vermut Popular amb dj Jarras
Diumenge a les 12.30h a la plaça del Pou
Organitza: Diables Petits d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla