Notícies
31 d'octubre del 2014
Últim cap de setmana per gaudir de les VI Jornades Gastronòmiques d’Altafulla
En els dos primers caps de setmana de la seva posada en funcionament ja es van servir al voltant d’un miler de menús
Les Jornades Gastronòmiques d’Altafulla posaran el punt i final aquest cap de setmana a la seva sisena edició. Una iniciativa que es va posar en marxa el passat 10 d’octubre i que ha tornat a rebre molt bona acollida per part de la ciutadania. De fet, segons dades facilitades pel regidor de Comerç, Pere Gomés, en els dos primers caps de setmana de la seva posada en funcionament ja es van servir al voltant d’un miler de menús. Una xifra que fa pensar en duplicar les vendes de l’edició de primavera, i en incrementar en un 30% les d’ara fa un any.
Uns números pels quals Gomés s’ha mostrat molt satisfet ja que permeten “dinamitzar l’economia local i allargar la temporada turística al municipi”.

Enguany els restaurants participants són Oreneta, Tapacadabra, Bruixes de Burriac, Amatista, El Pozo, Club Marítim, Park, Costa Dorada, Yola i Voramar. Ofereixen menús tancats d’entre 18 i 29 euros amb productes de temporada i de proximitat.

Escolta les declaracions de Pere Gomés, regidor de Comerç.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla