Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
10 de juliol del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla estudia amb els paradistes una nova ubicació per al mercat setmanal dels dimarts
Els venedors de roba i complements no han vist amb bons ulls la decisió de fer servir la zona de terra del carrer Fassina
La nova ubicació del mercat setmanal d’Altafulla no ha agradat a tothom. Una desena de paradistes de la vintena que cada dimarts ofereixen els seus productes al municipi durant els mesos d’estiu no han muntat parada aquest dimarts en el primer dia del nou emplaçament del carrer Fassina. La majoria, venedors de roba i complements que, després de la pluja de les darreres hores, no han vist amb bons ulls la decisió de fer servir la zona de terra del vial.

Tot i entendre el malestar que podia generar instal·lar el mercadet a la zona residencial del carrer Vinyet, han demanat alternatives als responsables municipals, que els han rebut disposats a trobar una solució. El coalcalde, Jordi Molinera, ha avançat que estan estudiant diferents opcions al Barri Marítim que siguin “del gust de tothom” i que “es puguin conciliar amb el veïnat”.

L’alternativa que pren més força és la part asfaltada del mateix carrer Fassina, des del camí del Prat fins el camí del Cotó. La idea, segons Molinera, és habilitar l’espai cada dimarts fins les 2 del migdia. Al tractar-se d’un dia laborable, el coalcalde descarta problemes d’aparcament.

El consistori traslladarà la proposta als paradistes en la reunió que mantindran aquest dijous a la tarda. Més enllà de presentar-los el nou emplaçament, aprofitaran per recollir les seves demandes i propostes de millora.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades