Notícies
Foto: Plataforma Baix Gaià Reobrim la Rotonda
11 de juliol del 2019
Reunió entre els alcaldes del Baix Gaià i el subdelegat del Govern sobre la rotonda d’accés a l’AP-7
Volen traslladar la preocupació del territori davant d’una mesura que ha ocasionat problemes d’inseguretat en aquest punt de la xarxa viària
Els alcaldes del Baix Gaià es reuneixen aquest divendres amb el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, per tractar la problemàtica de la rotonda d’accés a l’AP-7 des de la variant d’Altafulla i Torredembarra.

Els coalcaldes d’Altafulla, Jordi Molinera i Alba Muntadas, ja es van reunir ara fa uns dies amb el delegat territorial, Òscar Peris, en una primera presa de contacte que aleshores ja va servir per posar sobre la taula una situació conflictiva que, en el cas d’Altafulla, pateixen principalment els veïns de la urbanització de Brises del Mar.

Ara, traslladaran la seva postura a Sabaté. Molinera ha expressat la preocupació del conjunt del territori davant d’una mesura que ha ocasionat “problemes d’inseguretat”. Ha lamentat els accidents amb víctimes mortals que s’hi han produït, i ha insistit en la necessitat de “trobar solucions que millorin tant la seguretat com la mobilitat” en aquest punt de la xarxa viària.

El coalcalde d’Altafulla ha criticat la poca flexibilitat que ha demostrat el Govern espanyol durant aquests darrers mesos.

A la trobada d’aquest divendres, també està previst que hi assisteixin els alcaldes de Creixell, la Riera de Gaià, Salomó, Torredembarra, Roda de Berà, Vespella de Gaià, El Catllar i la Nou de Gaià; així com el cap de la Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment a Tarragona.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com