Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
26 de juliol del 2019
La platja del Canyadell d'Altafulla i Torredembarra manté el guardó com a "Platja Verge"
Ecologistes en Acció ha lliurat aquest matí a Cal Bofill la distinció a 25 platges d'onze municipis
Ecologistes en Acció de Catalunya-Grup Ecologistes en Acció de Tarragona i l’Ebre (EdC-GETE) ha distingit aquest matí amb el guardó “Platges Verges” la platja del Canyadell d'Altafulla i Torredembarra, un any més, d'entre un total de 25 platges d'onze municipis.

El guardó ha estat recollit pel coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera; l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i la regidora de Turisme d'Altafulla, Natalia Sanz, de les mans del president del GETE, Miquel Llop, en l'acte de lliurament de premis de la 10a edició de la campanya "Platges Verges" celebrat a Cal Bofill, a Torredembarra. L'edil de Turisme ha mostrat la seva satisfacció per mantenir la distinció any rere any.

L’objectiu del programa és mantenir indrets del litoral verges, tot reconeixent a les administracions i entitats ecologistes el treball i l’esforç per mantenir-les inalterables. Així ho ha explicat el president del GETE, Miquel Llop, que al mateix temps ha confirmat que la costa tarragonina compta amb "bona salut" en aquest sentit.

La platja del Canyadell es troba envoltada pels penya-segats de Torredembarra i Altafulla, un paisatge espectacular que combina la roca nua amb la vegetació típica mediterrània. Té una llargada de 60 metres, i una amplada mitjana de 35. Aquesta platja es caracteritza per a seva tranquil·litat i la seva bellesa natural.

La resta de distincions han estat per Alcanar (Timbes de Sol de Riu i Aigua moll de Sol de Riu), Sant Carles de La Ràpita (platja del Trabucador), Amposta (Els Eucaliptus), Deltebre (La Bassa de l’Arena, la Marquesa i la Punta del Fangar), L’Ampolla (Cala Maria i Cala Capellans), L’Ametlla de Mar (Estany Podrit, Torrent del Pi,Platja de Santes Creus, Cala de la Llenya,Caleta del Cap de l’àliga, Platja de l’Illot i Port Olivet), Tarragona (Cala Jovera, Calabecs-Roca Plana, Cala dels Capellans-Cala Romana i Cala Fonda, Torredembarra (Platja dels Muntanyans), Creixell (Platja del Gorg de Creixell), Viladecans (Platja del Remolar i la Pineda de Cal Francès).
Natalia Sanz, regidora de Turisme d'Altafulla
Miquel Llop, president d'Ecologistes en Acció de Catalunya-Grup Ecologistes en Acció de Tarragona i l’Ebre
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla