Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
26 de juliol del 2019
La Diputació de Tarragona completa el cartipàs amb quinze delegacions i vuit presidències de comissions
Els objectius del mandat són la cooperació, el consens i repensar els models estratègics posant en valor la importància que té l’ens per als municipis petits
La Diputació de Tarragona ha anunciat aquest dijous que ha completat el cartipàs amb quinze delegacions i vuit presidències de comissions, que se sumen a les quatre vicepresidències que ja es van presentar fa uns dies. La presidenta de l’ens, Noemí Llauradó, ha exposat que el nou govern estarà regit per valors com el diàleg, el consens, la proximitat, la participació i posar les persones en el centre de les polítiques. A més, ha anunciat que durant els propers mesos es treballarà en un nou pla estratègic, que ha de permetre abordar amb més precisió aspectes com la problemàtica del despoblament en zones rurals, l’habitatge, les polítiques d’igualtat i el respecte a la diversitat territorial i social.

Llauradó ha comentat que volen potenciar el treball en equip entre les diferents àrees i també amb l’oposició. A més ha valorat que el món local “ha de ser proper, participatiu i transparent, uns valors indefugibles de qualsevol govern del segle XXI”. També ha posat en valor la diversitat territorial de la demarcació amb “tres realitats socioculturals, amb un gresol de necessitats i inquietuds”. Per la presidenta això és “una gran fortalesa”.

Per la seva banda, el vicepresident primer, Quin Nin, ha destacat que els tres objectius principals del mandat són la cooperació, el consens i repensar els models estratègics, posant en valor la importància que té la Diputació per als municipis petits.
Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla