Notícies
Foto. ACR Pobla de Montornès
01 d'agost del 2019
La Pobla de Montornès es prepara per a la Festa d’Estiu aquest cap de setmana
La remullada pels carrers del nucli urbà del dissabte 3 d’agost és una de les activitats més esperades pels vilatans del municipi poblenc
La festa continua recorrent els municipis del Baix Gaià. Després de Creixell i de Torredembarra, ara és el torn de la Pobla de Montornès, que com és habitual celebra la Festa d’Estiu el primer cap de setmana d’agost. Cal recordar que les seves festes majors són la Festa de la Mare de Déu de Montornès, el 8 de setembre, i la Festa de la Pigota, el 14 d’octubre, però com molts altres municipis del territori, també aprofita l’estiu per portar la gresca i rauxa als seus vilatans.

El programa d’actes comença aquest divendres 2 d’agost amb una sessió de zumba a la plaça de la Bassa, a partir de dos quarts de 9 del vespre. Dues hores més tard, en el mateix escenari, tindrà lloc el concert amb Zombieland, Cat Rock i Dj.

El dissabte 3 d’agost és el dia amb més propostes. Durant tot el matí hi haurà inflables aquàtics a la piscina municipal, on a les 12 del migdia se celebrarà un vermut electrònic. Més tard, a les 6 de la tarda, l’altafullenc Jordi Giralde realitzarà una sessió de zumba i aquagym. A les 11 de la nit, l’orquestra “Belle Epoque” oferirà un concert i ball a la plaça de la Bassa. Tot seguit tindrà lloc la tradicional remullada pels carrers del nucli antic, amb la xaranga Estrella Band posant el ritme i la música.

Les activitats del diumenge 4 d’agost començaran a dos quarts de 8 del matí amb l’esmorzar popular a la plaça de la Bassa. Ja a la tarda, a partir de les 6, serà el torn dels més petits amb la Festa Infantil, una proposta molt similar a la de la remullada pels carrers del nucli antic, amb xaranga inclosa, que sortirà des del passeig de l’Estació. La festa culminarà amb una xocolatada i festa de l’escuma a la plaça de la Bassa.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla