Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 d'agost del 2019
El 32è FIM d’Altafulla toca sostre amb ‘Música de Pel·lícules’ i 350 espectadors
El següent concert serà el dimecres 21 d’agost amb ‘Els grans romàntics’, que interpretarà Ensemble Goffriller
‘Música de Pel·lícules’ ja s’ha convertit en el concert amb més èxit del 32è Festival de Música Internacional d’Altafulla. Els 350 espectadors que s’han aplegat a la plaça de l’Església aquest dimarts a la nit per escoltar la proposta dels pianistes Carles Lama i Sofia Cabruja, i l’Orquestra Solistes de Catalunya, sota la direcció de Daniel Mestre, suposen el rècord de la present edició, com així ha reconegut la regidora de Cultura a l’Ajuntament d’Altafulla, Gemma Maymó.

L’edil també ha assegurat que “si haguéssim posat alguna fila més, també s’hagués omplert”. No obstant això, la voluntat de l’organització és garantir que “els espectadors puguin veure el concert a gust i en un espai adequat”, ha sentenciat

El d’aquest dimarts ha estat el quart dels set concerts del 32è FIM d’Altafulla. De moment, el balanç de l’organització és positiu, “tenint en compte que hi ha propostes que criden més l’atenció que d’altres”, ha explicat Gemma Maymó. El públic ja ha demostrat que el recital ‘Música de Pel·lícules’ és un dels més llaminers del festival, probablement pel “seu tarannà més popular” amb cançons conegudes per tothom.

Pel que fa als espectadors, molts hi han acudit per la possibilitat d’escoltar aquelles cançons que han marcat una època acompanyant films tan coneguts com E.T., Amèlie, Memòries d’Àfrica, Pirates del Carib, Harry Potter o Mamma Mia, entre d’altres. Quant a la proposta del Festival Internacional de Música, el públic reconeix que “cada any és una bona aposta, un festival preciós”, i que “el municipi promocioni la música i la cultura està molt bé perquè en aquest país s’hauria de fer més”.

L’ovació que els espectadors han dedicat als pianistes Carles Lama i Sofia Cabruja, i a l’Orquestra Solistes de Catalunya, amb la direcció de Daniel Mestre, ha estat més que merescuda. I és que la seva actuació ha fet que el públic s’hagi traslladat per uns minuts a l’escola de mags de Howarts o solcant els mars a bord de la Perla Negra.

El següent concert del 32è Festival Internacional de Música d’Altafulla tindrà lloc el dimecres vinent, 21 d’agost, amb ‘Els grans romàntics’, que interpretarà Ensemble Goffriller, una formació instrumental integrada per músics professors del Conservatori ‘Vincenzo Bellini’ de Catània. El concert, com sempre, serà a les 10 de la nit a la plaça de l’Església.
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Espectadors del FIM d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla