Notícies
Foto: Policia d'Altafulla
19 d'agost del 2019
La Policia Local d’Altafulla identifica tres joves que estaven tirant motos a terra a la Via Augusta i al passeig del Fortí
Els agents també treballen per trobar els responsables que han col·locat una xarxa per caçar ocells a l’Hort del Senyor
La matinada d’aquest dilluns ha estat moguda a Altafulla. Tres joves s’han passejat per la Via Augusta i el passeig del Fortí per tirar a terra algunes de les motos que hi havia aparcades. La Policia Local, però, ha pogut atrapar-les i identificar-les, després d’haver produït diversos danys en aquests vehicles.

Els fets han succeït a tres quarts de 4 de la matinada, quan els agents han trobat una moto tirada a terra a la Via Augusta. Més endavant han trobat una segona moto en les mateixes condicions, i llavors han escoltat l’alarma d’una tercera que procedia del passeig del Fortí. En arribar a on estava estacionat el vehicle, han vist tres joves que estaven intentant tirar-la a terra. En veure la Policia, aquests han intentat fugir corrent, però els agents els han pogut neutralitzar i posteriorment han procedit a la seva identificació. Segons ha pogut saber Altafulla Ràdio, els tres són de Terrassa però estiuegen a Altafulla.

Ara, la Policia Local d’Altafulla ha d’esperar que els titulars de les motos que han estat derrocades i han patit desperfectes interposin la denúncia corresponent contra aquests joves per seguir amb el procediment judicial.

D’altra banda, la Policia Local d’Altafulla va detectar el passat divendres una xarxa per caçar ocells a l’Hort del Senyor, una tàctica que està totalment prohibida i que atempta contra la seguretat i benestar d’aquests animals. Els agents tenen sospites de qui ha pogut col·locar aquestes trampes, i a hores d’ara continuen treballant en aquesta via d’investigació.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla