Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
23 d'agost del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla i ATECA es reuneixen per treballar conjuntament en futurs projectes
La regidora de Turisme i Comerç, Natalia Sanz, avança una proposta dels comerciants de cara a la Festa Major de novembre amb Martí Royo com a protagonista
L’Ajuntament d’Altafulla i ATECA s’han reunit aquest dijous al matí per posar-se al dia amb els projectes que tenen ambdues parts i en els quals poden col·laborar per fer-los realitat. La trobada ha comptat amb la regidora de Turisme i Comerç, Natalia Sanz, i el president d’ATECA, Josep Maria Lloret.

La bona sintonia entre el consistori i l’entitat que ressalta l’edil augura una col·laboració molt profitosa de present i futur. De fet, “hem coincidit amb un dels projectes que tenim les regidories de Cultura i Turisme”, ha reconegut. Les dues parts tenen un objectiu comú: ajudar als comerços i empresaris, i atorgar més vida al municipi.

Un dels punts que es va posar sobre la taula és la Festa Major Petita del Quadre de Sant Antoni, que tindrà lloc al setembre. Natalia Sanz ha recordat la participació activa d’ATECA amb l’organització d’algunes activitats com les bitlles catalanes. També hi ha hagut temps per “començar a treballar” en els mesos posteriors a l’estiu, i la Festa Major de Sant Martí, en la qual l’entitat presidida per Josep Maria Lloret ha presentat una proposta que té a Martí Royo com a protagonista.

L’Ajuntament d’Altafulla i ATECA es tornaran a reunir en un mes per fer balanç de l’estiu. En aquest sentit, Natalia Sanz avança que “no ha estat dolent, però tampoc tan bo com anys enrere”, tal i com ja havia explicat Josep Maria Lloret en declaracions a aquesta casa. Una vegada s’hagi fet una valoració de l’època estival, serà moment per impulsar propostes de cara a l’any vinent.

La regidora de Turisme i Comerç també ha parlat del projecte de la Federació de Comerç i Turisme del Baix Gaià, que van tractar setmanes enrere amb el president de PIMEComerç Tarragona, Florenci Nieto.

Nieto s’ha reunit aquest dijous amb l’Ajuntament de Torredembarra per conèixer les seves intencions envers a aquesta qüestió. La resposta ha estat positiva, com també ho va ser la del consistori altafullenc, que projectarà una partida per aquesta federació en els pressupostos del 2020, ha explicat Natalia Sanz, qui té l’esperança que la resta de municipis del territori s’adhereixin a la proposta perquè “pot ser una cosa dinàmica i atractiva”.
Natalia Sanz, regidora de Turisme i Comerç
Natalia Sanz, regidora de Turisme i Comerç
Natalia Sanz, regidora de Turisme i Comerç
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla