Notícies
Foto: Reobrint Rotonda Baix Gaià
23 d'agost del 2019
La plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià realitza els tràmits per manifestar-se davant l’Ajuntament de Torredembarra el dijous 19 de setembre
Els veïns de Brises del Mar pretenen fer un pas mes degut a la manca d’atenció per part del consistori i també pretén fer talls de carretera de dues hores a partir de setembre
Una vegada més, la plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià es farà visible per seguir demanant la reobertura de la rotonda de Torredembarra en la manifestació que tindrà lloc aquest diumenge 25 d’agost, de 7 a 8 de la tarda, i en la qual es repetiran els talls de carretera cada cinc minuts.

Els veïns de Brises del Mar, però, han decidit fer un pas més en les seves reivindicacions i han realitzat els tràmits pertinents per convocar una manifestació el dijous 19 de setembre davant l’Ajuntament de Torredembarra, coincidint amb la celebració del pròxim ple. Així ho ha explicat el portaveu de la plataforma, Luis López, qui recorda que el consistori torrenc va ser un dels principals actors en la negociació amb Foment per instal·lar els ‘new yersey’ a la rotonda.

El motiu principal pel qual els veïns de Brises del Mar pretenen fer aquesta manifestació davant l’Ajuntament de Torredembarra és fruit de l’acord al qual han arribat el consistori i Foment per ampliar el termini per convertir l’N-340 en una via urbana. Luis López ha reconegut que els sembla estrany que Foment hagi atorgat els 700.650 milions d’euros per dur aquestes obres justament quan s’estan produint les reivindicacions per obrir la rotonda. “Entenem que potser té alguna cosa a veure o no, però és curiós”, ha sentenciat.

El portaveu de la plataforma Reobrint Rotonda Baix Gaià també ha anunciat que han sol·licitat que els talls de carretera que es duran a terme a partir de setembre puguin tenir una durada de dues hores, de 6 a 8 de la tarda, la qual cosa no deixa de ser una mesura més perquè les administracions tinguin en compte les seves reivindicacions.
Luis López, portaveu de la plataforma Reobrint Rotonda
Luis López, portaveu de la plataforma Reobrint Rotonda
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla